Σασμός – Η Αργυρώ οργισμένη επιτίθεται στην Θοδώρα

Σασμός – Σε επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένεται να ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, καθώς ο θάνατος του Νικηφόρου προκαλεί ένταση και αντιπαραθέσεις. Στο επίκεντρο αυτής της σύγκρουσης βρίσκονται η Αργυρώ και η Θοδώρα, οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες μεταξύ τους.

Σασμός – Η Αργυρώ οργισμένη επιτίθεται στην Θοδώρα

Πιο συγκεκριμένα, η Θοδώρα θα αντιμετωπίσει υγειονομικά προβλήματα, όπως έντονους πόνους και αδιαθεσία, και θα μεταφερθεί επειγόντως στον γυναικολόγο της. Εκεί, ο γιατρός θα της ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση ότι έχασε το μωρό της. Αυτός ο τραγικός χαμός θα οδηγήσει τη Θοδώρα στην απόγνωση και στην πεποίθηση ότι όλα αυτά συμβαίνουν ως τιμωρία από τον Θεό, εξαιτίας του θανάτου του Πετρού.

Η Θοδώρα θα αποφασίσει να εξομολογηθεί στην Μαρίνα για τον ρόλο που έπαιξε στην τραγωδία του Πετρού, αποκαλώντας την αιτία πίεσης που οδήγησε τον Πετρού να γίνει στόχος της αστυνομίας στην υπόθεση του φόνου του Στεφανή. Αυτό συνέβη όταν η Θοδώρα παρέδωσε ένα ηχητικό αρχείο στους αρχές, στο οποίο ο Μανώλης φώναζε στον ύπνο του το όνομά του Πετρού.

Η Μαρίνα, αφού μάθει όλα αυτά, σοκάρεται και δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Αντώνης της έκρυβε όλα αυτά τα γεγονότα. Αυτό οδηγεί το ζευγάρι σε μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Όλα αυτά τα γεγονότα φτάνουν επίσης στα αυτιά της Αργυρώς, προκαλώντας έντονη οργή και αντιπαράθεση με τη Θοδώρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος