Σασμός – Η Αργυρώ κάνει το μεγαλύτερο ατόπημα

Σασμός – Τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν στη σειρά θα είναι συνταρακτικά, αναδεικνύοντας το μεγαλύτερο λάθος που διαπράττει η Αργυρώ. Ο Αντρέας και ο αδερφός του παραμένουν φυλακισμένοι, αντιμετωπίζοντας απρόσμενες εξελίξεις όταν ο Τηλέμαχος αποκαλύπτει ένα μυστικό που τους αφήνει άφωνους.

Σασμός – Η Αργυρώ κάνει το μεγαλύτερο ατόπημα

Ο Χρήστος, αποφασισμένος να φέρει στο φως της δημοσιότητας όλες τις αλήθειες, απαιτεί εξηγήσεις από τον Βαγγέλη, ενώ παράλληλα αναζητά απαντήσεις από τον Γιώργο για ένα θέμα που προσπαθεί να ξεχάσει. Ο Μαθιός, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις με τον αδερφό του, βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόφαση της Εύας για τη βοήθειά της. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης και η Αργυρώ επιστρέφουν στον τόπο τους, ενώ η Καλλιόπη ανησυχεί για τις δύο νύφες της και τις σχέσεις τους.

Ο Αντρέας, ωστόσο, αντιμετωπίζει μια δύσκολη συνάντηση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Σε μια ξεκάθαρη συζήτηση με την Καλλιόπη, η Αργυρώ απορρίπτει κάθε είδους επαφή και την διώχνει έξω από το σπίτι. Παράλληλα, ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να συμβιβαστεί με την κατάσταση, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο Αστέρης και ο Μαθιός ανησυχούν για την απόφαση της Καλλιόπης να παραχωρήσει το χωράφι στο Μανόλη, χωρίς να γνωρίζουν τους λόγους πίσω από αυτήν.

Ο Αντρέας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Θανάσης τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στην Καλλιόπη, ενώ ζητά βοήθεια από την Εύα. Στα πλαίσια της απελπισίας της, η Αργυρώ αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή σε ένα μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει πως μπορεί να διατηρήσει το μυστικό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ