Σασμός – Η Αργυρώ ακυρώνει ξανά τον Αστέρη

Σασμός – Στα επεισόδια της σειράς για το νέο έτος, προβλέπεται έντονη δράση και ανατροπές. Η Αργυρώ αρνείται επιμόνως την πρόταση γάμου από τον Αστέρη, δημιουργώντας ένα ακόμα επεισόδιο που θα κρατήσει τους θεατές σε αγωνία. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, προγραμματισμένο να προβληθεί την Κυριακή 14/1 στον ALPHA, υπόσχεται να προσφέρει ένταση και ανατροπές.

Σασμός – Η Αργυρώ ακυρώνει ξανά τον Αστέρη

Σε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαθιού, η σφαίρα που προοριζόταν για εκείνον καταλήγει στη Ντίνα, προκαλώντας αναταραχή στο σενάριο. Ο Αντώνης εκδίδει προσωρινή φυλάκιση για τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, όμως η έλλειψη στοιχείων εναντίον τους οδηγεί στον αφοπλισμό τους. Σε άλλο σημείο της σειράς, η Μαρίνα λαμβάνει ειδοποίηση από την Αργυρώ για την άφιξη της στην Κρήτη με τον Αστέρη και τον μικρό Πετρή. Ο Αστέρης, παρά τις δυσκολίες, έχει αγωνιστεί για να βρει την οικογένειά του και προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να παντρευτούν κρυφά.

Η Αργυρώ, ωστόσο, αντιστέκεται στις πιέσεις και αρνείται να υποκύψει στην πρόταση του. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές και ανατροπές που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία. Καθώς οι εξελίξεις συνεχίζονται, ο κόσμος της σειράς επιφυλάσσει περισσότερες εκπλήξεις και συναισθηματικές αναταραχές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ