Σασμός: Η αποκάλυψη του Παύλου στην γιαγιά Ειρήνη!

Σασμός: Η Καλλιόπη ανακρίνεται ενώ ο Αστέρης κοιτάζει τη Στέλλα για υποστήριξη. Η Καλλιόπη ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον Άγγελο. Ωστόσο, η ιστορία της ταιριάζει με τις συνθήκες του θανάτου του. Η Βασιλική έψαχνε την Αργυρώ για να την πείσει ότι ο Μαθιός ήταν αθώος. Ο Νικηφόρος είναι έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Άννα κατέθεσε κατά της Καλλιόπης. Εκτός από την ανησυχία του για την εξαφάνιση του Μανώλη, σχεδιάζει τη σύλληψη της Καλλιόπης για να εξασφαλίσει την ενοχή της. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία, και ο ιερέας Παύλος τον προτρέπει να μην επιστρέψει ποτέ. Ο Αντώνης καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξασφαλίσει τη σύλληψη, και την ενοχή της Καλλιόπης. Συνωμοτεί για να καταστρώσει ένα σχέδιο για να εξασφαλίσει την ενοχή της.

Σασμός: Η αποκάλυψη του Παύλου στην γιαγιά Ειρήνη!

Η υγεία του Αστέρη επιδεινώνεται καθώς οδηγεί αλόγιστα στον δρόμο. Την ίδια στιγμή, η Αργυρό αγχώνεται γιατί ο Σταύρος τριγυρνά συνεχώς γύρω της σαν κατάσκοπος. Η Καλλιόπη διέπραξε τον φόνο, ο οποίος κατέστρεψε τον Μάθιου. Ο Αντώνης αναζητά στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία. Στο μεταξύ, ο Μανώλης δίνει κατάθεση στην αστυνομία ενώ η Στέλλα συνεχίζει να υπερασπίζεται την Καλλιόπη. Επιπλέον, η ταλαίπωρη γιαγιά Ειρήνη γνωρίζει άθελά της τον χαμένο γιο της Παύλο. Πίστευε ότι είχε πεθάνει 20 χρόνια πριν από αυτή τη συνάντηση. Επομένως, η στιγμή της αλήθειας έφτασε για τον Παύλο.

Η εξομολόγηση της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα. Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει τους λόγους που έφυγε ο Παύλος. Στο μεταξύ, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Ο Μαθιός είναι τυχερός που βγαίνει από τη φυλακή, από τον Νικηφόρο και τη Βασιλική. Ωστόσο, εξακολουθεί να τον βαραίνει ένα άλυτο πρόβλημα που ούτε ο Νικηφόρος ούτε η Βασιλική γνωρίζουν. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το σημαντικό μυστικό ότι ο Παύλος Βρουλάκης είναι ακόμα ζωντανός. Αυτές οι πληροφορίες είναι κρίσιμες για όλους τους Βρουλάκηδες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός γιαγια ειρηνηΣασμός παυλος