Σασμός – H Εύα παραδίδεται στα λάθη της

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Εύα θα πιαστεί στη φάκα σαν το ποντίκι καθώς ο Γιακωβάκης εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Σασμός – H Εύα παραδίδεται στα λάθη της

Η Εύα βρίσκεται σε έναν δραματικό σταυροδρόμι, καθώς η απώλεια του ελέγχου είναι αναπόφευκτη. Οι αμφιλεγόμενες ενέργειές της καταδεικνύουν την πορεία της προς την καταστροφή. Ο εισαγγελέας, αντιλαμβανόμενος την ανησυχητική αυτή τάση, ετοιμάζει τα επόμενα βήματά του. Συγχρόνως, ο Γιακωβάκης, συναντά τυχαία γνωστούς του και αφού ανακεφαλαιώνουν τα γεγονότα, σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα αδιευκρίνιστα εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα.

Ο Χρήστος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, καλεί τον Μαθιό στο γραφείο του, ενώ η Εύα, πεπεισμένη για την εμπλοκή του Μαθιού στον θάνατο του Ευθύμη, εκδίδει εντολή για ανατίναξη του αυτοκινήτου του. Δυστυχώς, θύμα της πράξης γίνεται ένας φίλος των Σταματάκηδων, ο οποίος δανείζεται το αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα, η Εύα, επιδιώκοντας να καταστήσει αποκλειστικό δικό της τον Γιώργο, επιχειρεί να εξοντώσει τη Θοδώρα, κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου της. Ευτυχώς, η Θοδώρα αποφεύγει την τραγωδία με την βοήθεια του Τηλέμαχου, ανακαλύπτοντας μια ακόμα προσπάθεια δολοφονίας εναντίον της.

Παράλληλα, ο Χρήστος, σύμφωνα με το ρεπορταζ, ενώνει τα κομμάτια του παζλ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η Εύα είναι υπεύθυνη για τις σκοτεινές αυτές ενέργειές. Καθώς η Εύα χάνει τον έλεγχο και την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων, συλλαμβάνεται από τον Χρήστο με κατηγορίες για δολοφονικές ενέργειες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ