Σασμός – Γιώργος – Θοδώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Σασμός – Η σειρά φέρνει μια ανατρεπτική συνέχεια καθώς ο Γιώργος και η Θοδώρα ξαναβρίσκονται μαζί, ενώ σχεδιάζουν να γίνουν γονείς. Η σχέση τους αναζωογονείται, καθώς ποτέ δεν έχουν σταματήσει να νιώθουν αγάπη ο ένας για τον άλλον. Ίσως η απόσταση που είχαν διανύσει να τους βοήθησε να συνειδητοποιήσουν την πραγματική βαρύτητα των συναισθημάτων τους.

Σασμός – Γιώργος – Θοδώρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Παράλληλα, ο παπά-Μιχάλης βρίσκει έξω από την εκκλησία ένα μωράκι με ένα σημείωμα από τη μητέρα του, η οποία δηλώνει ότι δεν μπορεί να το φροντίσει και ζητά βοήθεια. Η Κατερίνα προτείνει να το κρατήσουν, ενώ ο παππά-Μιχάλης πιστεύει ότι πρέπει να ενημερώσουν τις αρχές. “Υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες. Και εμείς έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε αγάπη σε ένα παιδί που την χρειάζεται,” αναφέρει η Στέλλα, προσπαθώντας να πείσει τον παππά-Μιχάλη και την Κατερίνα να το υιοθετήσουν.

Ωστόσο, η ιδέα απορρίπτεται. Έτσι, η Θοδώρα συζητά με τον Γιώργο και τον πείθει να το υιοθετήσουν αυτοί. “Ήθελα να σου το προτείνω αγάπη μου. Βλέπω πόσο έχεις αλλάξει με την παρουσία του παιδιού και θέλω να του προσφέρουμε μαζί όλη την αγάπη μας,” αναφέρει η Θοδώρα στον Γιώργο, η οποία νιώθει ευτυχισμένη που εκτός από την επανένωση τους, θα αποκτήσουν και ένα παιδί, ένα όνειρο που πάντα επιθυμούσε για να ολοκληρώσει την ευτυχία της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ