Σασμός Γ’ Κύκλος: Οι δυο τους είναι αδέρφια

Σασμός Γ’ Κύκλος: Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει ο Αντρέας Βρουλάκης να συναντήσει φτάνοντας στην Κρήτη είναι ο ετεροθαλής αδερφός του, ο Τηλέμαχος. Ενώ η προοπτική αυτής της συνάντησης προκαλεί αναμειγμένα συναισθήματα σε αυτόν, αναγνωρίζει πως έχουν πολλά να μοιραστούν και να συζητήσουν.

Σασμός Γ’ Κύκλος: Οι δυο τους είναι αδέρφια

Ωστόσο, όταν ο Τηλέμαχος αντιλαμβάνεται ότι ο αδερφός του έχει έρθει στο νησί διψασμένος για σύγκρουση και αίμα, αποφασίζει να μην αποκαλύψει αμέσως τη σχέση Αργυρώς – Αστέρη και το παιδί τους. Ούτε αναφέρει τις προσπάθειες του Παύλου να φέρει ειρήνη ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Καθώς οι ημέρες περνούν, ο Αντρέας Βρουλάκης αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα κρυφά παιχνίδια που διαδραματίζονται πίσω από την πλάτη του, και η οργή του δεν αργεί να ξεσπάσει. Δεν επιτίθεται μόνον προς τους Σταματάκηδες, αλλά και προς τα μέλη της δικής του οικογένειας, τα οποία καλοβλέπουν την ειρήνη με την Αργυρώ. Η ίδια η Αργυρώ προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά η αγανάκτηση του είναι αδιανόητη.

Σε αντίστοιχη θέση βρίσκονται και η Μαρίνα με τον Παύλο, που προσπαθούν να αποτρέψουν την ένταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι σκιές του παρελθόντος διαπερνούν την καθημερινότητα, και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ τρέμουν για το μέλλον τους, αλλά και για το παιδί τους, καθώς η σκοτεινή σκιά της έντασης ρίχνει σκιά πάνω από όλες τις οικογένειες που εμπλέκονται σε αυτήν την πολύπλοκη και συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

g kyklosδεύτερος κύκλοΣασμόςΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφαΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιασασμος σειρασασμός τraileσασμοσ τρειλερσασμός τρειλερ β κυκλος παρασκευη 30/6/2023σασμός τρειλερ β κυκλος πέμπτη 6/7/2023σασμός τρειλερ β κυκλος τετάρτη 12/7/2023σποιλερ σασμοςτρειλερ σασμος