Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 96 – Η Νάντια δίνει άλλοθι στον Μαθιό

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 96 – Η Νάντια είναι έτοιμη να αποχωρήσει από την Κρήτη και ο Μαθιός την προσεγγίζει για να έχουν μια ειλικρινή συζήτηση. Αναγνωρίζει πως ο Μαθιός της προσέφερε στήριξη σαν πραγματικός πατέρας και εκφράζει την κατανόησή της αν ήταν εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Στεφανή.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 96 – Η Νάντια δίνει άλλοθι στον Μαθιό

Τονίζει πως ο πατέρας της, αντίθετα, ήταν ένας άνθρωπος που δεν αξίζει σεβασμό, με άσχημη συμπεριφορά απέναντι σε όλους, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας της. Αφού ολοκληρώνουν τη συζήτησή τους, η Νάντια προχωρά στην απόφαση να παράσχει άλλοθι στον Μαθιό. Επισκέπτεται λοιπόν τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη και του αποκαλύπτει όσα είχε ακούσει από τη συζήτηση του Ευθύμη με την αδελφή του, την Εύα, όπου εκείνος παραδέχτηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία του Στεφανή.

Παρά τις προσπάθειές της να πείσει τον εισαγγελέα, αυτός δεν την πιστεύει, καθώς εάν οι κατηγορίες της ήταν αληθείς, θα έπρεπε να τις είχε αποκαλύψει νωρίτερα. Παρόλα αυτά, η Γιακωβάκης αποφασίζει να αφήσει τον Μαθιό ήσυχο, τουλάχιστον για την ώρα. Λίγο αργότερα, η Βασιλική οργανώνει μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τη Νάντια, αλλά αυτή έχει ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο για την Αθήνα, εγκαταλείποντας οριστικά την Κρήτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ