Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 81 – Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 81 – Η Στέλλα και η Θοδώρα βρίσκονται απροσδόκητα αντιμέτωπες με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη κατά τη διάρκεια της βραδινής τους έξοδου. Ο εισαγγελέας τις προσκαλεί να καθίσουν μαζί του και να συζητήσουν για τα πρόσφατα γεγονότα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 81 – Ο Γιώργος αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος

Αυτή η απρόσμενη συνάντηση βοηθά τον Χρήστο να οργανώσει τις σκέψεις του και να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του στην εξιχνίαση των εγκλημάτων που παρέμειναν ατιμώρητα. Η βραδιά προχώράει ήρεμα μέχρι που ο Χρήστος λαμβάνει μια κλήση που προκαλεί ανησυχία στη Στέλλα. Η Μαρίνα, παρά τις προσπάθειές της, δεν καταφέρνει να λάβει απαντήσεις από τον Αντώνη σχετικά με τα μυστικά που κρατάει, οπότε αναγκάζεται να αναζητήσει απαντήσεις αλλού.

Η Βασιλική άρχίζει να ανησυχεί όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον εισαγγελέα που αναζητά τον Μαθιό. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος του ως μυστικός αστυνομικός, γεγονός που οδήγησε στη δολοφονία του Πάνου. Ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για έναν εφιάλτη που είχε, ο Μαθιός βιώνει την αναβίωση του εφιάλτη εκείνου του βράδυ, βλέποντας τον Αστέρη χειρότερο από ποτέ.

Παράλληλα, η Καλλιόπη συμβουλεύει τη Μαρίνα να προσεγγίσει διαφορετικά τον Αντώνη προκειμένου να μάθει τα μυστικά του, ενώ η γιαγιά Ειρήνη είναι έξω φρενών και οι σχέσεις της με τη νύφη της επηρεάζονται αρνητικά. Στο μεταξύ, η Θοδώρα αποφάσιζει να αντιμετωπίσει ενεργά τον Γιώργο και να προκαλέσει προβλήματα στο φλερτ του με την Εύα, που δείχνει ερωτευμένη μαζί του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ