Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 80 – Η Βασιλική γλιτώνει την φυλακή

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 80 – Η Θοδώρα αισθάνεται στενοχωρημένη. Η απόσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο φαίνεται ανυπέρβλητη. Όμως, μια ξαφνική επίσκεψη αναστατώνει τις σκέψεις της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 80 – Η Βασιλική γλιτώνει την φυλακή

Παράλληλα, η Καλλιόπη, που χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, ενώ ταυτόχρονα ο Άντωνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης, αποκαλύπτει ότι το DNA της Βασιλικής δεν ταυτίζεται με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα του Λάζαρου. Καμία κατηγορία δεν θα απαγγελθεί εναντίον της. Η Μαρίνα συμφωνεί με τη Θοδώρα σε ένα σχέδιο για να μην προδώσουν τη σχέση τους στους γονείς τους και στο χωριό. Παράλληλα, η Καλλιόπη έχει πάει στον εισαγγελέα Γιακωβάκη, παρακαλώντας τον να αφήσει ήσυχη την οικογένειά της.

Τα αποτελέσματα από τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων που απαλλάσσουν τη Βασιλική προκαλούν αναταράξεις. Η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, φαίνεται ότι έχει στοχοποιήσει τον Μαθιό ως υπαίτιο για το θάνατο του Ευθύμη. Ο Τόλης βρίσκεται εκ νέου σε αδιέξοδο με τη Λεμονιά, ενώ στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι. Η Μαρίνα, μετά από όσα είχε κρυφακούσει από τη συζήτηση του Αντώνη με την Αργυρώ, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να μάθει από τον άντρα της ολόκληρη την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ