Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Χρήστος φτάνει στο δολοφόνο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Γιακωβάκης συνεχίζει την έρευνά του σχετικά με τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή. Όταν ο Χρήστος ενημερώνει τον Αντώνη, εκείνος θυμάται μια προηγούμενη συζήτηση με την Ντίνα σχετικά με τον φόνο του Στεφανή.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Χρήστος φτάνει στο δολοφόνο

Η υπαστυνόμος ήταν βέβαιη ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο φονιάς είναι ο Μαθιός, αλλά απαιτούνται αποδεικτικά στοιχεία για τη σύλληψή του.
Μετά τη συμφιλίωσή της με τη Βασιλική, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την οικογένειά της ενωμένη και πηγαίνει τον Πετράκη στην Καλλιόπη, υποσχόμενη ότι μπορεί να τον κρατήσει στο σπίτι. Η καπετάνισσα είναι συγκινημένη που έχει ξανασυναντήσει τον εγγονό της.

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης, αποφασισμένος περισσότερο από ποτέ, ανακοινώνει στον Μαθιό ότι γνωρίζει ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και ότι σύντομα θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη, κάνοντάς τον να τρέμει από φοβο. Η Μαρίνα αποφασίζει να δεχτεί τη συγγνώμη της Θοδώρας. Ο Μύρωνας επικοινωνεί με τον Αστέρη για να μοιραστεί μια είδηση, η οποία φαίνεται ότι θα του δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα.

Παράλληλα, η Νάντια επιστρέφει στην Άνω Ποριά με εχθρική διάθεση και επιτίθεται σε όλους. Αρνείται να δεχτεί τις διαβεβαιώσεις της Βασιλικής ότι δεν γνώριζε την ταυτότητα του πατέρα του Νικηφόρου. Σε μια έκρηξη οργής, μη γνωρίζοντας την εγκυμοσύνη της, την κατηγορεί λεκτικά, λέγοντάς της: «Με απορρίψατε σαν σκουπίδι. Αναζητούσα λίγη αγάπη και εσείς… Πίστεψα ότι ο Στεφανής ήταν ο πατέρας μου». Η Βασιλική ταράζεται και αυτό επηρεάζει την εγκυμοσύνη της, καθώς αισθάνεται έντονο πόνο και φοβάται μήπως χάσει το παιδί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ