Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 72 – Ο Μασκοφόρος ξανά χτυπά

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 72 – Η Αργυρώ και η Βασιλική, αφού έστησαν γέφυρα ειρήνης μεταξύ τους, ανακαλύπτουν πως δύο μηνύματα του μασκοφόρου σαρώνουν πάλι την ηρεμία. Ένα απευθυνόμενο στον εισαγγελέα και ένα προς τον Μαθιό, προκαλούν κύματα αναστάτωσης. Ο Αστέρης, βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το να παράσχει ακριβή περιγραφή του άγνωστου με το τατουάζ στον καρπό.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 72 – Ο Μασκοφόρος ξανά χτυπά

Η συμφιλίωση της Αργυρώς με την Καλλιόπη και τη Βασιλική φαίνεται να φέρνει χαρά στις δύο οικογένειες, αλλά ο εισαγγελέας Γιακωβάκης ασκεί πίεση στον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή. Η Νάντια, μαθαίνοντας την αλήθεια για την καταγωγή του Νικηφόρου, αμφισβητεί τις προθέσεις της Βασιλικής, απαιτώντας εξηγήσεις για την αντιφατική της στάση. Παρά την απουσία του Στεφανή, η Νάντια αποφασίζει να καταθέσει τεκμηριωμένα στοιχεία για να αποδείξει την καταγωγή της, παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.

Η Στέλλα ζητά τη βοήθεια του Μαθιού για να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη, ενώ η Εύα βρίσκει τα απαραίτητα στοιχεία για να απελευθερώσει τον Παύλο από τη φυλακή. Παράλληλα, ο Τόλης αντιμετωπίζει πρόβλημα που απαιτεί άμεση λύση. Ο Χρήστος συνεχίζει την έρευνα για τη δράση του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή, ενώ οι σκιώδεις απειλές του εισαγγελέα σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό. Σε ένα παιχνίδι όπου οι εκρήξεις αντικαταστάθηκαν από σιωπηλές απειλές, η ζωή των χαρακτήρων εξελίσσεται προς μια άγνωστη κατεύθυνση, γεμάτη ανατροπές και κρίσιμες αποφάσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ