Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 71 – Ο Τηλέμαχος στήνει παγίδα στο Μαθιό

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 71 – Ο Αντώνης συνδέει την εξαφάνιση του Ανδρέα με τον εκβιασμό του από τον ψεύτικο Κωστάκη. Εν τω μεταξύ, οι Τηλέμαχος, Μανούσος και Γιάννος επινοούν ένα χτύπημα κατά του Μαθιού, με τον Παύλο να προσποιείται ότι συμμετέχει, παρακολουθώντας προσεκτικά τις κινήσεις τους.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 71 – Ο Τηλέμαχος στήνει παγίδα στο Μαθιό

Συγχρόνως, η Εύα αναζητά στοιχεία που θα αθωώσουν τον Παύλο, αποκαλύπτοντας ότι τα όπλα που εντοπίστηκαν στο οινοποιείο δεν ήταν εργασία του Φαρμάκη, ο οποίος ήταν εντελώς αθώος. Ο Φαρμάκης, αφού αντιλαμβάνεται την αγνοιά του για τα όσα εκτυλίσσονται, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια πραγματικότητα που τον ξεπερνά. Ο Πάνος, παρά την απόλυτη του εμπιστοσύνη, αναδεικνύεται ως συνωμοτικός, συνεργαζόμενος με άλλους συνεργάτες για να στήσει το σκηνικό με τα όπλα.

Στο μεταξύ, η Εύα εντοπίζει έναν φίλο του αδελφού της, ελπίζοντας ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια. Επιχειρεί να τον πείσει να μιλήσει, προκειμένου ο Παύλος να αποφυλακιστεί από τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Η εκκωφαντική σιωπή και η ένταση του μυστηρίου ενισχύονται, αναδεικνύοντας έναν κόσμο εκβιασμών, συνωμοσιών και ανατροπών που διαπλέκονται μεταξύ των χαρακτήρων, αφήνοντας τον θεατή σε ανυπομονησία για την επόμενη ανατροπή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ