Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72,

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72,  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 69

H Εύα κινητοποιείται για να σώσει τον Παύλο για τα παράνομα όπλα που βρέθηκαν στο οινοποιείο και ανακαλύπτει πως αυτό έγινε εν αγνοία του αδελφού της Ευθύμη, με πρωτοβουλία του στενού συνεργάτη του, Πάνου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους μπράβους του αδελφού της με τη βοήθεια του Γιώργου, που βρισκόταν στο πλευρό του ως μυστικός αστυνομικός. Μια κρίσιμη μαρτυρία που μπορεί να απαλλάξει τον Παύλο από το κατηγορητήριο που συντάσσει ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκη. Ο Αστέρης, πάλι, αναγνωρίζει στο χέρι του σερβιτόρου που του έδωσε τον καφέ του ένα τατουάζ ίδιο με αυτό που βρίσκεται στα απειλητικά σημειώματα και ενημερώνει τον Μύρωνα. Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα από την εξαφάνιση του Ανδρέα, με τον Τηλέμαχο, εκτός εαυτού, να διψά για εκδίκηση. Πιστεύοντας ότι τον έχει ξεκάνει ο Μαθιός, συνασπίζεται με τον Μανούσο Μουντάκη, καταστρώνοντας σχέδιο για αντίποινα. Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει ο γιος της και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να προλάβει ένα πιθανό χτύπημα. Παράλληλα, η ανακάλυψη των παράνομων όπλων, που βρέθηκαν στο οινοποιείο, οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο, ενώ μια τηλεφωνική επικοινωνία του Χρήστου με την Εύα τον κάνει να υποψιαστεί ότι κρύβει πολλά για τη σχέση της με τον αδελφό της. Η Θοδώρα, ταυτόχρονα, προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να προσεγγίσει τον Γιώργο, ο οποίος δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 70

Η Νάντια, πληγωμένη από τη συμπεριφορά της Βασιλικής, καταφεύγει στο σπίτι του Γιώργου, μέχρις ότου αποφασίσει τι θα κάνει, ενώ ο Βαγγέλης την παροτρύνει να διεκδικήσει όσα της ανήκουν. Στο μεταξύ, ο Αστέρης ενημερώνει τον Μύρωνα για τον τύπο με το τατουάζ, που του σέρβιρε τον καφέ, μη συνειδητοποιώντας ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό. Ο Παύλος παραμένει προφυλακισμένος, τη στιγμή που ο Τηλέμαχος κατηγορεί ευθέως τους Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του Ανδρέα. Ο Χρήστος βάζει ένα στοίχημα με τον Αντώνη, η έκβαση του οποίου θα σημάνει πολλά για τον Παύλο. Η Βασιλική ετοιμάζει μία έκπληξη στον Μαθιό. Η Εύα,από την άλλη, έχοντας στριμωχτεί από τον εισαγγελέα, συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, μπαίνοντας ακόμη πιο βαθιά στο παιχνίδι, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 71

Ο Αντώνης συνδέει την εξαφάνιση του Ανδρέα και τον εκβιασμό που του έκανε με τον ψεύτικο Κωστάκη. Τηλέμαχος, Μανούσος και Γιάννος ετοιμάζουν χτύπημα στον Μαθιό, ενώ ο Παύλος προσποιείται πως είναι μαζί τους για να ελέγχει τις κινήσεις τους και η Εύα προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα τον αθωώσουν. Τα όπλα που βρέθηκαν εντοιχισμένα στο οινοποιείο δεν ήταν δουλειά του Φαρμάκη. Εκείνος είχε άγνοια. Ο Πάνος, που ήταν υποτίθεται έμπιστός του, μαζί με τους συνεργάτες του είχαν στήσει τη δουλειά. Η Εύα βρίσκει ένα φίλο του αδελφού της και προσπαθεί να τον πείσει να πει την αλήθεια, ώστε ο Παύλος να αποφυλακιστεί.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 72

Η Αργυρώ και η Βασιλική συμφιλιώνονται, αφήνοντας πίσω τους τις κακές στιγμές, αλλά δύο νέα μηνύματα του μασκοφόρου, ένα στον εισαγγελέα και ένα στον Μαθιό, ταράζουν πάλι τα νερά. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα, αν πρέπει να δώσει σωστή περιγραφή του άντρα με το τατουάζ στον καρπό. Η συμφιλίωση της Αργυρώς με την Καλλιόπη και τη Βασιλική χαροποιεί και τις δύο οικογένειες, που δείχνουν να αφήνουν πίσω τους όσα τις χωρίζουν. Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης, ωστόσο, αρχίζει να σφίγγει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή.Η Νάντια, έχοντας μάθει την αλήθεια ότι ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού, νιώθει ότι η Βασιλική την παραπλανούσε, προκειμένου να της μείνει η περιουσία. Έτσι, ζητά να της εξηγήσει πώς είναι δυνατόν η μάνα της να ήξερε ότι ήταν παιδί του Στεφανή, ενώ η ίδια να μην ήξερε ότι ο Νικηφόρος ήταν γιος του Μαθιού; Μπορεί να μην υπάρχει ο Στεφανής για να γίνει τεστ DNA, ώστε να αποδείξει ότι είναι κόρη του Στεφανή, αλλά δεν θα κάνει πίσω. Είναι αποφασισμένη. Θα διεκδικήσει ό,τι στερήθηκε, με κάθε κόστος. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη, ενώ η Εύα βρίσκει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται, για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, που είναι δύσκολο να αντιμετωπι στεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  73, 74, 75, 76

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 69Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 70Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 71Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 72Σασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια