Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 69 – Η Εύα σώζει τον Παύλο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 69 – Η Εύα, γεμάτη αποφασιστικότητα, ενεργοποιείται με σκοπό να σώσει τον Παύλο, από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τα παράνομα όπλα που εντοπίστηκαν στο οινοποιείο. Καθώς εξερευνά τα γεγονότα, ανακαλύπτει ότι ο αδελφός της, Ευθύμης, ήταν αθώος και ανυποψίαστος σχετικά με τις ενέργειες του συνεργάτη του, του Πάνου.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 69 – Η Εύα σώζει τον Παύλο

Ο Πάνος, με την πρωτοβουλία του, είχε σχεδιάσει όλο το σκηνικό, αλλά δολοφονήθηκε από τους μπράβους του Ευθύμη, συνεργαζόμενοι με τον Γιώργο, τον μυστικό αστυνομικό. Μια καθοριστική μαρτυρία έρχεται στο προσκήνιο, που μπορεί να απαλλάξει τον Παύλο από τις κατηγορίες του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη. Ο Αστέρης, αναγνωρίζοντας το τατουάζ στο χέρι του σερβιτόρου ως ίδιο με αυτό στα απειλητικά σημειώματα, ενημερώνει τον Μύρωνα. Η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική με την εξαφάνιση του Ανδρέα, και ο Τηλέμαχος, γεμάτος οργή, ζητά εκδίκηση.

Πεπεισμένος ότι τον πρόδωσε ο Μαθιός, συνεργάζεται με τον Μανούσο Μουντάκη για να σχεδιάσουν αντίποινα. Παράλληλα, η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο για τον γιο της και προσπαθεί να τον προστατεύσει από ένα πιθανό χτύπημα. Η ανακάλυψη των παράνομων όπλων οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο, ενώ μια τηλεφωνική συνομιλία με την Εύα αναδεικνύει υποψίες για τη σχέση της με τον αδελφό της. Στο μεταξύ, η Θοδώρα επιχειρεί αδιάκοπα να προσεγγίσει τον Γιώργο, που δείχνει να έχει απομακρυνθεί. Η ιστορία εξελίσσεται με ανατροπές και αποκαλύψεις, διατηρώντας το ενδιαφέρον και την ένταση σε κάθε στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ