Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 68 – Αστέρης – Αργυρώ ξανά μαζί

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 68 – Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Ανδρέα έρχεται σε επίκαιρη σύγκρουση, αναστατώνοντας τη σχέση ανάμεσα στη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, καθώς η Αργυρώ, μετά τη συζήτηση με τη μητέρα της, προσπαθεί να επεξεργαστεί τα νέα σχετικά με τον Ανδρέα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 68 – Αστέρης – Αργυρώ ξανά μαζί

Η κλήτευση της Νάντιας από τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, για να καταθέσει για τον Φαρμάκη, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους. Ωστόσο, η ίδια αντιμετωπίζει αποκαλύψεις που την αφορούν. Το ένστικτο του Χρήστου για τις παράνομες ενέργειες του οινοποιείου επιβεβαιώνεται, με την έρευνα της αστυνομίας να αποκαλύπτει ένα κρυμμένο οπλοστάσιο και τον Παύλο να οδηγείται στο τμήμα.

Ο Τηλέμαχος, ενώ συνεχίζει να αναζητά τον αδελφό του, πιστεύει όλο και περισσότερο πως οι Σταματάκηδες ευθύνονται για την εξαφάνισή του. Ο Παύλος, κρατούμενος, αντιμετωπίζει ανησυχίες για το μέλλον του, ωστόσο η επίσκεψη του Μαθιού και της Καλλιόπης του προσφέρει ανακούφιση. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, μετά από δύσκολες στιγμές, ξαναβρίσκονται μαζί. Καθώς επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους, όλα φαίνονται ομαλά, μέχρι που ο Αστέρης λιποθυμά στα χέρια της Αργυρώς.

Η πανικόβλητη Αργυρώ ειδοποιεί αμέσως την ασθενοφόρο και σπεύδει στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει και τον Μαθιό με την Καλλιόπη. Όλοι ανησυχούν για τα αποτελέσματα. Η διάγνωση είναι ανησυχητική, καθώς ο Αστέρης απειλείται από νεφρική ανεπάρκεια. Με ήδη ένα νεφρό που δόθηκε για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς, πρέπει να προσέχει πολύ. Η οικογένειά του ενώνεται για να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ