Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 67 – Ο Παύλος στριμώχνει την Εύα

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 67 – Η Εύα και ο αδελφός του Αντρέα, Τηλέμαχος, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αγωνία για τον χαμένο Ανδρέα. Μια σκοτεινή αύρα περιβάλλει την Εύα, καθώς αναζητά λύσεις στο μυστήριο της εξαφάνισης του αδελφού του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 67 – Ο Παύλος στριμώχνει την Εύα

Την ίδια ώρα, ένα ανησυχητικό όνειρο σαρώνει τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία φοβάται ότι κάτι κακό πρόκειται να γίνει. Η ατμόσφαιρα γεμίζει με ένταση καθώς οι ψυχές αναζητούν απαντήσεις.Η Καλλιόπη, που είχε τελευταία συναντήσει τον Ανδρέα, αποκαλύπτει τη συνάντηση, αλλά ορκίζεται ότι δεν του έκανε κακό. Οι λέξεις της ρέουν με ειλικρίνεια, αλλά η αμφιβολία παραμένει.

Η Θοδώρα, βαθιά θλιμμένη από το τέλος της σχέσης του Γιώργου και της Εύας, αναζητά στήριξη στη Στέλλα. Ωστόσο, ο Γιώργος φαίνεται επίσης να παλεύει με τα ίδια συναισθήματα. Παράλληλα, ο Αστέρης και ο Μαθιός επιχειρούν να επανασυνδεθούν με τις γυναίκες τους, τη Βασιλική και την Αργυρώ, αλλά το χάσμα μεταξύ τους φαίνεται ανυπέρβλητο.

Ο Παύλος, εξαγριωμένος από τις αποκαλύψεις του Μαθιού για την πρόταση που του έκανε σχετικά με την Εύα, προειδοποιεί την ίδια για μια τελευταία φορά. Η προειδοποίηση αυτή ξυπνά αντιδράσεις από τη Βασιλική, και τα πράγματα γίνονται περιπλοκότερα. Η Θοδώρα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Γιώργο, που φαίνεται ακόμη να μην μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της. Ο δρόμος προς την επανασύνδεση, όμως, είναι γεμάτος προκλήσεις και απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ