Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 66 – Ο Ανδρέας εξαφανίζεται

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 66 – Ο Μανώλης στέκεται ακίνητος, παγωμένος στην θέα του Χρήστου, που στρέφεται από τον Βαγγέλη προς τον Μανώλη ως τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή. Οι υποψίες δεν μένουν ασαφείς, ενώ η αναταραχή στον αέρα κορυφώνεται.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 66 – Ο Ανδρέας εξαφανίζεται

Η Θοδώρα, συντετριμμένη από το θέαμα του Γιώργου και της Εύας να ανταλλάσσουν φιλιά, χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της. Στο μεταξύ, η Ξένια αποκαλύπτει επιτέλους την τοποθεσία της Νάντιας. Οι κομβικές στιγμές συνθέτουν ένα παζλ που είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Με την αλήθεια στο πλευρό της, η καπετάνισσα καταφέρνει να πείσει τον Παύλο να μιλήσει στον παπά και να αποκαλύψει τα πάντα στον Ανδρέα. Είναι η στιγμή που η αλήθεια αρχίζει να αναδύεται, όπως η ακτίνα φωτός στο τέλος του τούνελ.

Ανατροπή συμβαίνει όταν ο Παύλος και ο παπα-Μιχάλης παρατηρούν τον Ανδρέα να αποχαιρετά τον μικρό Πετρή. Το αντίο του δείχνει σαν να πρόκειται για την τελευταία φορά, και η ανησυχία αρχίζει να κυριεύει τους πάντες. Σε μια επίπονη στιγμή, η Καλλιόπη ζητά από τον Ανδρέα να της αποκαλύψει αν εκείνος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του Βασίλη, συζύγου της. Η αποκάλυψη είναι σοκαριστική, καθώς ο Ανδρέας παραδέχεται την εκδίκηση για το θάνατο του Μάρκου.

Η Καλλιόπη, εξοργισμένη, του αποκαλύπτει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του. Ο Ρούσσος ήταν ο πραγματικός πατέρας του, όχι ο Μανούσος. Ο Βασίλης ήταν θείος του, και ο τραγικός θάνατός του αποτελεί τον καρπό τους. Ο ήχος ενός πυροβολισμού σκορπάει τον πανικό και οδηγεί στην αιφνίδια εξαφάνιση του Ανδρέα. Η ιστορία εξελίσσεται σαν ένα εκρηκτικό μυθιστόρημα, αποκαλύπτοντας μυστικά που κλονίζουν τα θεμέλια των χαρακτήρων και ανατρέπουν την ίδια τη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ