Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 65 – Ο Παύλος συλλαμβάνεται

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 65 – Ο Ανδρέας μένει άφωνος όταν η Καλλιόπη του αποκαλύπτει τη συγγένεια του με τον Σταματτάκη, γιο του Ρούσσου και της Μαρίας. Στο ίδιο διάστημα, ο Παύλος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς τα λαθραία όπλα εντοπίστηκαν στο οινοποιείο του Ευθύμη.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 65 – Ο Παύλος συλλαμβάνεται

Η επιστροφή της Νάντιας ανάβει νέα φωτιά στη ζωή του Μαθιού και της Βασιλικής. Υποχρεωμένος από τον εκβιασμό του Θανάση, ο Ανδρέας αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, καθώς επιδίδεται σε συνεχείς λάθη. Παράλληλα, η τυχαία συνάντηση της Βασιλικής με την Αργυρώ την αναγκάζει να αποφύγει την επικείμενη καταστροφή, αφήνοντας πίσω τον Μαθιό που επιδιώκει τη συμφιλίωση. Ωστόσο, η Αργυρώ είναι ανένδοτη στις πιέσεις του.

Ο Ανδρέας, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την κανονικότητα, βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν κύκλο λαθών και αποφάσεων που οδηγούν τη ζωή του σε ακόμα πιο αβέβαια μονοπάτια. Η κρίση εντείνεται με τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση μεταξύ του Μαθιού και της Βασιλικής, ενώ η Νάντια παραμένει μια σκιά που ρίχνει σκοτεινό φως στην οικογενειακή ειρήνη. Η προσπάθεια συμφιλίωσης και η απότομη ανατροπή της καθημερινότητας προκαλούν έναν σεισμό στην ζωή τους, αφήνοντας τους χαραγμένους από τις επιπτώσεις των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ