Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 64 – Γιώργος – Εύα δίνουν το πρώτο τους φιλί

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 64 – Η Θοδώρα, στον πυρετό της αποκάλυψης και εξομολόγησης, ανοίγει την ψυχή της στη Βασιλική, αποκαλύπτοντας την πλήρη αλήθεια για τις ενέργειές της, που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του Πέτρου.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 64 – Γιώργος – Εύα δίνουν το πρώτο τους φιλί

Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει τη Βασιλική, αλλά αντί να αποσύρει την πρότασή της να γίνει νονά του παιδιού που φέρει η Θοδώρα, αποφασίζει να σταθεί ακόμη πιο σταθερά δίπλα της. Παράλληλα, ενημερώνει τον Αστέρη για την αποκάλυψη αυτή, η οποία έρχεται ως ένας άνεμος αλλαγής στις ζωές τους. Οι Αργυρώ και η Μαρίνα, συνειδητοποιώντας τη σημασία της συμφιλίωσης με τη Θοδώρα, αποφασίζουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την επανόρθωση των σχέσεων τους.

Παράλληλα, ο Αστέρης και ο Μαθιός, ενώ προσπαθούν να επαναφέρουν την αρμονία μεταξύ τους και των γυναικών τους, αντιμετωπίζουν μια νέα απειλή. Ένας μασκοφόρος εμφανίζεται ξανά με ένα απειλητικό μήνυμα, αυτή τη φορά στους υαλοκαθαριστήρες του αμαξιού του Μαθιού, αποκαλύπτοντας πως γνωρίζει τα πάντα για τη δολοφονία του Στεφανή. Η απειλή αυτή ρίχνει σκοτεινό πέπλο στη ζωή τους, αφήνοντας τους σε αναστάτωση. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης και η Τζένη παρακολουθούν με έκπληξη τον Γιώργο και την Εύα να ανταλλάσσουν φιλιά.

Αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη συνταράσσει τα νερά, ρίχνοντας κουρτίνα στις ελπίδες της Θοδώρας για μια επανασύνδεση με τον αγαπημένο της Γιώργο. Η Θοδώρα, ήδη εξαντλημένη από τις τύψεις και τις ενοχές της, δέχεται ένα ακόμη χτύπημα όταν το μαθαίνει από τον αδελφό της και την Τζένη. Από την άλλη, η Εύα μαθαίνει κάτι που την ενθαρρύνει. Ανακαλύπτει πως ο Γιώργος ήταν μυστικός αστυνομικός που υποστήριζε τον αδελφό της. Αυτή η ανακάλυψη της δίνει ελπίδα πως ίσως μπορέσει να βοηθήσει στην αποκάλυψη του φονιά του Ευθύμη και στην επίτευξη δικαιοσύνης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ