Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Η υπόθεση του φόνου ανοίγει ξανά

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Το άνοιγμα της υπόθεσης του φόνου του Στεφανή συγκλονίζει την οικογένεια των Σταματάκηδων, προκαλώντας αναστάτωση και φόβο για τις επιπτώσεις που θα φέρει. Η Στέλλα, αγνοώντας την εμπλοκή του Μαθιού, προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μαθιό, αλλά οι σκιές που πλανώνται γύρω από την Καλλιόπη είναι πιο απειλητικές από ποτέ.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Η υπόθεση του φόνου ανοίγει ξανά

Η Καλλιόπη, εκτός από το ότι κρύβει τον γιο της, βοηθάει ενεργά στην εξαφάνιση του εγκληματικού όπλου. Αν ο εισαγγελέας αποδείξει την ένοχη συμμετοχή του Μαθιού, κινδυνεύει και η ίδια με σύλληψη ως συνεργός, βυθίζοντας τη σειρά σε νέα δυστυχία. Στο μεταξύ, η Αργυρώ διατηρεί ένα απόλυτο ξεκάθαρο αποστάσεις από την υπόθεση, αποφεύγοντας κάθε είδους επαφή με την Καλλιόπη. Η Εύα, πείθει τον Ανδρέα να αποφύγει τον εκβιασμό του, παρέχοντας τα χρήματα που χρειάζεται.

Ωστόσο, ο Ανδρέας, αισθανόμενος πίεση, προχωρά σε ένα αναπάντεχο βήμα που επιδεινώνει την κατάσταση, αποφασίζοντας να αντιμετωπίσει τον Σταμάτη και να λύσει τα προβλήματα με τον εκβιαστή του. Αυτή η απρόβλεπτη κίνηση προσθέτει νέα επίπεδα πολυπλοκότητας στην ήδη τεταμένη κατάσταση. Η Μαρίνα, αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει όσον αφορά τη σχέση της με τη Θοδώρα. Θεωρεί τη Θοδώρα υπεύθυνη για τον χαμό του γιου της, προσθέτοντας περισσότερη περιπλοκή στην ήδη επιδεινωμένη κατάσταση.

Έτσι, οι σχέσεις, οι εκβιασμοί και οι μυστικές συναλλαγές συνθέτουν ένα παζλ που καλείται να λυθεί, ενώ οι ζωές των χαρακτήρων παραμένουν σε αβέβαιο και επικίνδυνο έδαφος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ