Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ο Παύλος βρίσκει λαθραία όπλα στο οινοποιείο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ο Γιώργος, μετά την ανάκριση της Ξένιας, επισκέπτεται τον Γιακωβάκη στο γραφείο του, φέρνοντας μαζί του ένα φορτίο από αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Με αποφασιστικότητα στη φωνή του, του αποκαλύπτει το παρασκήνιο των δραστηριοτήτων του Ευθύμη Φαρμάκη.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 62 – Ο Παύλος βρίσκει λαθραία όπλα στο οινοποιείο

Αναφέρει ότι ο Φαρμάκης, κατά την περίοδο που υπηρετούσε ως μυστικός αστυνομικός, ήταν λαθρέμπορος όπλων. Το κύκλωμα που διηύθυνε είχε διακλαδώσεις σε όλη την Ελλάδα, και η κεντρική διοίκηση της αστυνομίας είχε επιλέξει τον Γιώργο για να συμμετάσχει στην προσπάθεια εξάρθρωσης του κυκλώματος. Παράλληλα, ο Παύλος, που έχει κληρονομήσει το οινοποιείο από τον Ευθύμη, ανακαλύπτει μια σκοτεινή πτυχή της κληρονομιάς του.

Κρυμμένα λαθραία όπλα και πυρομαχικά βρίσκονται στο εσωτερικό του οινοποιείου. Με ανησυχία στα μάτια του, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να τα εξαφανίσει προτού τα ανακαλύψει η αστυνομία. Η βοήθεια του Βαγγέλη αποτελεί την τελευταία του ελπίδα. Στο μεταξύ, ο Γιακωβάκης, μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου, αποφασίζει να ξεκινήσει αστυνομική έρευνα στο οινοποιείο, αναζητώντας στοιχεία για τον φόνο του Ευθύμη. Ένας αγώνας δρόμου ξεκινά ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον Παύλο, με τον Αντώνη να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο Παύλος ζητά τη βοήθειά του, δημιουργώντας έναν διακαή αγώνα ενάντια στο χρόνο και την αστυνομία. Παράλληλα, η Αργυρώ πιέζει ασφυκτικά τον Αντώνη, απαιτώντας απαντήσεις για τον θάνατο του Λάζαρου. Ο Αντώνης βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στις απαιτήσεις της Αργυρώς και την ανάγκη να προστατεύσει τον Παύλο. Η κρίση διευκρινίζει τις σχέσεις και αναδεικνύει τον εκταφέντη αγώνα που έχει ξεκινήσει.

Η ιστορία εξελίσσεται σε μια σκοτεινή σύγκρουση, με τους χαρακτήρες να αντιμετωπίζουν τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και τις σκοτεινές πτυχές της εγκληματικότητας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ