Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 61 – Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στη βεντέτα

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 61 – Ο Εισαγγελέας Γιακωβάκης επιδεικνύει αποφασιστικότητα, αφήνοντας ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την ατιμωρησία ούτε σε έναν. Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται ο Αντώνης, ο οποίος βρίσκεται σε αμηχανία, υποχρεούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις που θέτει ο Εισαγγελέας, προσπαθώντας παράλληλα να προστατεύσει τη Βασιλική και τον Παύλο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 61 – Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στη βεντέτα

Για τον αστυνόμο, η προτεραιότητα είναι να θέσει τέλος στην εκδίκηση και όχι να ενεργήσει ώστε να ξεκινήσει νέος κύκλος βίας που θα επιφέρει και πάλι αίμα. Ο Γιακωβάκης παραμένει αποφασισμένος να επιβάλει τη δικαιοσύνη, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αναστατώσει τα πάντα.

Ο Αστέρης, αντιμετωπίζοντας ψυχολογική κατάρρευση, βρίσκεται αναγκασμένος να δώσει ψεύτικες απαντήσεις για να καλύψει τη Βασιλική και τη μητέρα του Καλλιόπη σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου. Η Αργυρώ, μετά τις διαβεβαιώσεις του Αστέρη, αμφιταλαντεύεται για τη δική της ευθύνη και επιχειρεί να προσεγγίσει τη Βασιλική. Η Μαρίνα και η Θοδώρα, αντιμετωπίζοντας την ανάγκη να αποκαλύψουν τα πάντα που οδήγησαν στον άδικο θάνατο του Πετρή, δεν έχουν πλέον περιθώρια για σιωπή.

Παρά τις προσπάθειες της Θοδώρας, η οργή της Μαρίνας παραμένει ανεξέλεγκτη. Ο Ανδρέας, πιεσμένος οικονομικά από τον συνεργό του Σταμάτη, σκέφτεται να προτείνει στην Καλλιόπη να του πληρώσει μετρητά αντί για το κτήμα, προκειμένου να βάλει τέλος στον κύκλο των εγκληματικών επιχειρήσεων. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει την επαναφορά της υπόθεσης του φόνου του Στεφανή και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Η Καλλιόπη, αντιμετωπίζοντας την απροσδόκητη πρόταση του Ανδρέα, αναρωτιέται για τα πραγματικά του σχέδια και κρύβει την ανησυχία της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ