Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Η Καλλιόπη υποκύπτει στον εκβιασμό

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Η Αργυρώ έκανε σαφές στην Καλλιόπη ότι δεν επιθυμεί καμία επαφή και τη διώχνει από το σπίτι. Η απόφασή της είναι αμετακίνητη, αναδεικνύοντας έντονα την απόρριψη της Καλλιόπης. Την ίδια ώρα, ο παπαΜιχάλης προσπαθεί μάταια να πείσει τη Βασιλική να επανασυνδεθεί με την Αργυρώ. Οι προσπάθειές του αποτυγχάνουν, δείχνοντας το ρήγμα στις οικογενειακές σχέσεις.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 59 – Η Καλλιόπη υποκύπτει στον εκβιασμό

Ο Μανόλης, ανταλλάζοντας χάριν για το άλλοθι που προσέφερε στον γιο της Καλλιόπης, θέτει την Καλλιόπη σε δύσκολη θέση, ζητώντας κάτι από εκείνη. Παρά τη δυσκολία, τελικά αποφασίζει να του παραχωρήσει το κτήμα που ζητά. Ο Αστέρης και ο Μαθιός ανησυχούν για την απόφαση αυτή, χωρίς να λαμβάνουν εξηγήσεις από την Καλλιόπη, η οποία παραμένει σιωπηλή, καλώντας τη Στέλλα για να μεταβιβάσει το χωράφι στο όνομα του Μανόλη.

Ο Ανδρέας βρίσκεται σε δύσκολη θέση από τον Θανάση, ο οποίος τον εκβιάζει υποσχόμενος να αποκαλύψει όλα στην Καλλιόπη. Σε αναζήτηση βοήθειας, ο Ανδρέας απευθύνεται στην Εύα. Η Αργυρώ, στην απελπισία της, αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή μόνο στη Βασιλική, εμπιστευόμενη την εκείνη που πιστεύει ότι δεν θα προδώσει το μυστικό.

Παράλληλα, το σχέδιο του Τόλη για τη Λεμονιά εκτελείται με τη συνδρομή της Τζένης και της Θοδώρας. Η Εύα και ο Ανδρέας δείχνουν να έχουν κοινή κατεύθυνση, ενώ ο Τηλέμαχος εκπλήσσει την Αργυρώ εγκαταλείποντας τον αδελφό του. Οι εξελίξεις αναδεικνύουν έντονα τις διακρατικές και συναισθηματικές συγκρούσεις, καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν προκλήσεις που διαμορφώνουν την πλοκή προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ