Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 58 – Ο Τηλέμαχος εγκαταλείπει τον Ανδρέα

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 58 – Η φυλακή ακόμα κρατά τον Ανδρέα και τον αδελφό του, σε έναν κόσμο που γεμίζει από ανακατεμένες εξιχνιάσεις και θανατηφόρες εκδικητικές βεντέτες. Ο Τηλέμαχος, αντιμέτωπος με τον εξαιρετικό βαθμό πίεσης που ασκεί η αστυνομία, αναλαμβάνει το θαρραλέο βήμα να ανακοινώσει στον Ανδρέα ότι η βεντέτα με τους Σταματάκηδες έχει φτάσει στο τέλος της. Ο Τηλέμαχος επιθυμεί να επαναφέρει την ηρεμία στη ζωή του και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 58 – Ο Τηλέμαχος εγκαταλείπει τον Ανδρέα

Από αυτήν τη στιγμή και στο εξής, ο Ανδρέας βρίσκεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα της μοναξιάς, χωρίς την υποστήριξη του αδελφού του, και πλέον δεν μπορεί να βασίζεται στα σχέδιά του. Ο Χρήστος, με αποφασιστικότητα να φέρει στο φως κρυμμένες αλήθειες, καλεί τον Βαγγέλη, τον στενότερο σύντροφο του αδικοχαμένου Ευθύμη, ενώ πιέζει τον Γιώργο για πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία τους ως μυστικοί αστυνομικοί και τις παράνομες δραστηριότητές του.

Ο Μαθιός, αντιμέτωπος με τις συνέπειες του παρελθόντος του, επιδιώκει τη συμφιλίωση με τον Αστέρη, ταυτόχρονα προετοιμάζεται να δώσει απάντηση στην Εύα σχετικά με το αν θα δεχτεί τη βοήθειά της. Στο ενδιάμεσο, η Καλλιόπη, μητέρα και πεθερά, ανησυχεί για τις δύο νύφες της, παρακολουθώντας προσεκτικά τις εξελίξεις στις σχέσεις τους. Η επιστροφή της Αργυρώς στην Κρήτη με τον Αστέρη προκαλεί επιπλέον ανησυχίες και ερωτηματικά.

Ο Ανδρέας, τέλος, συναντά τον Παύλο σε μια συνάντηση που κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις και απειλές, κινδυνεύοντας να διαλύσει όλα τα σχέδιά του. Η μοίρα του είναι αβέβαιη, καθώς οι σκιές του παρελθόντος του απειλούν να σκοτώσουν κάθε ελπίδα για ελευθερία και επανένωση με την οικογένειά του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ