Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 57 – Ανδρέας – Τηλέμαχος συλλαμβάνονται

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 57 – Ο εισαγγελέας εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ανδρέα και του Τηλέμαχου, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Παράλληλα, η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση του Γιώργου και της Εύας. Η Ντίνα αναρρώνει υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη, ο οποίος στέκεται ακίνητος δίπλα της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 57 – Ανδρέας – Τηλέμαχος συλλαμβάνονται

Η Μαρίνα επιμένει να μάθει το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Ανδρέα, αλλά δεν λαμβάνει σαφή απάντηση. Και ο Παύλος παραμένει σιωπηλός. Συγχρόνως, η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του αποκαλύπτει ότι είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Λάζαρου, σοκάροντας τον. Ο Χρήστος, θυμωμένος για την έλλειψη προόδου στην υπόθεση του Λάζαρου, ασκεί πίεση στους συνεργάτες του, τον Αντώνη και τον Γιώργο.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης, ενώ είναι ενωμένοι, λαμβάνουν τηλεφώνημα που τους αναστατώνει: ο Μαθιός έχει γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης. Ο Αντώνης προσπαθεί να διαλευκάνει τα πράγματα με τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο. Ωστόσο, ο Γιώργος ανακαλύπτει κάτι απροσδόκητο. Η Βασιλική δεν μπορεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει σπίτι, και τελικά, καταλήγουν στο Σταματόδεντρο.

Εκεί, οι πράξεις παίρνουν αναπάντεχη τροπή, καθώς η Βασιλική αντιμετωπίζει έντονους πόνους και ανησυχεί για το μωρό της. Η Θοδώρα επισκέπτεται τη Ντίνα και έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Γιώργο. Η ζωή των χαρακτήρων διασταυρώνεται σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά, πίεση και απρόβλεπτες καταστάσεις. Καθώς οι γεγονότα εξελίσσονται, αποκαλύπτονται σκοτεινές αλήθειες και αναδεικνύονται άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ