Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 57

Ο εισαγγελέας δίνει εντολή να κρατηθούν Το Ανδρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας, την ώρα που η Ντίνα αναρρώνει, με τη φροντίδα του Βαγγέλη, ο οποίος στέκεται ακοίμητος φρουρός στο πλευρό της. Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Ανδρέα, για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν παίρνει σαφή απάντηση από την πεθερά της, που κρατά το στόμα της κλειστό, όπως και ο Παύλος. Παράλληλα, η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι, που θα τον αφήσει κατάπληκτο, πως αυτή ευθύνεται για το θάνατο του Λάζαρου. Ο Χρήστος, εξοργισμένος με το αδιέξοδο των ερευνών για το θάνατο του Λάζαρου, είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων, με τους άμεσους συνεργάτες του στην αστυνομία, τον Αντώνη και τον Γιώργο, να δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση. Η Αργυρώ με τον Αστέρη απολαμβάνουν, ενωμένοι πια, λίγες στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα, αλλά τους ταράζει για τα καλά το τηλεφώνημα που δέχονται, καθώς μαθαίνουν πως ο Μαθιός έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης. Ο Αντώνης προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο, που είναι έτοιμος να λυγίσει, όταν ο Γιώργος μαθαίνει κάτι, που δεν περίμενε να ακούσει. Η Βασιλική δεν μπορεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει σπίτι και πάνε μαζί στο Σταματόδεντρο, όπου τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή, καθώς την πιάνουν έντονοι πόνοι και αγωνιά μη χάσει το μωρό. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ντίνα και έχει μια απρόσμενη συνάντηση, καθώς εκεί βρίσκεται και ο Γιώργος.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 58

Ο Ανδρέας με τον αδελφό του βρίσκονται ακόμα στο κρατητήριο, όταν ο Τηλέμαχος, τσακισμένος από την πίεση της αστυνομίας, του ανακοινώνει πως γι’ αυτόν η βεντέτα με τους Σταματάκηδες λαμβάνει τέλος. Θέλει την ηρεμία του και να γυρίσει στην οικογένειά του. Από δω και μπρος, ο Ανδρέας είναι μόνος του και δεν πρέπει να τον υπολογίζει στα σχέδιά του. Ο Χρήστος, αποφασισμένος να ρίξει φως σε όλες τις υποθέσεις, φωνάζει τον Βαγγέλη, το στενότερο συνεργάτη του νεκρού Ευθύμη, ενώ στριμώχνει και τον Γιώργο, ζητώντας του πληροφορίες για τη δράση του ως μυστικού αστυνομικού στο πλευρό του Ευθύμη και αναλυτική ενημέρωση για τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να συμφιλιωθεί με τον Αστέρη, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να δώσει μια απάντηση στην Εύα για το αν θα δεχτεί τη βοήθειά της. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη ανησυχεί για τις δύο νύφες της και τις σχέσεις τους, καθώς η Αργυρώ έχει επιστρέψει στην Κρήτη μαζί με τον Αστέρη. Ο Ανδρέας θα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση με τον Παύλο, που κινδυνεύει να χαλάσει όλα τα σχέδιά του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 59

Η Αργυρώ ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί της και τη διώχνει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο παπαΜιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να τα βρει μαζί της, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Μανόλης θα ζητήσει από την Καλλιόπη κάτι, ως αντάλλαγμα για το άλλοθι που παρείχε στο γιο της, που θα τη φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά τελικά αποφασίζει να του δώσει το κτήμα που της ζητά. Ο Αστέρης και ο Μαθιός προβληματίζονται για την πρόθεση της Καλλιόπης να χαρίσει το χωράφι στον Μανόλη, εκείνη όμως αρνείται να τους εξηγήσει τους λόγους, ενώ καλεί τη Στέλλα για να το γράψει στο όνομα του Μανόλη. Ο Ανδρέας στριμώχνεται άγρια από τον Θανάση, που τον εκβιάζει ότι θα πει τα πάντα στην Καλλιόπη και καταφεύγει για βοήθεια στην Εύα. Η Αργυρώ, μέσα στην απελπισία της, αποκαλύπτει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή στο μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει ότι δεν θα αποκαλύψει το μυστικό, τη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, το σχέδιο του Τόλη για τη Λεμονιά μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Τζένης και της Θοδώρας. Η Εύα και ο Ανδρέας δείχνουν να συνεννοούνται, ενώ ο Τηλέμαχος εγκαταλείπει πια τον αδελφό του, προς μεγάλη έκπληξη της Αργυρώς.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 60

Ο Χρήστος Γιακωβάκης συνεχίζει να ταράζει τα νερά. Η Ντίνα έρχεται αντιμέτωπη με τις πιεστικές ερωτήσεις του για τον Βαγγέλη, που βρίσκεται πια στο ραντάρ όλων, ενώ ο Γιώργος φοβάται πώς θα χειριστεί τις παρατυπίες που έκανε όσο ήταν μυστικός αστυνομικός, δουλεύοντας μαζί με τον Ευθύμη. Τη μεγάλη απάντηση πρέπει να δώσει ο Μαθιός που, ενώ ψάχνει μια άκρη με τον Αστέρη για το μασκοφόρο, παρουσιάζεται στον εισαγγελέα και έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο σκοτεινό εφιάλτη του, καθώς ο Γιακωβάκης ανοίγει ξανά την υπόθεση της ανεξιχνίαστης δολοφονίας του Στεφανή Σταματάκη. Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Βασιλική παραμένει αγεφύρωτο, παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να τα ξαναβρούν. Ο Ανδρέας, παρότι ο Τηλέμαχος τον εγκαταλείπει, συνεχίζει να μεθοδεύει την εκδίκησή του εναντίον των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός επισκέπτεται τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια για τα μηνύματα που λαμβάνει η Βασιλική, ενώ ο Χρήστος εξακολουθεί να σκαλίζει τη δολοφονία του Στεφανή, ψάχνοντας στοιχεία. Η επίσκεψη της Εύας και η κουβέντα της με τον Μαθιό αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Η συμμαχία που τους προτείνει εναντίον του Ανδρέα, για να προστατευθεί ο Μαθιός από τις κινήσεις του, δεν φαίνεται να τους πείθουν, καθώς είναι γνωστή σε όλο το χωριό η στενή σχέση τους. Ποιο είναι το κίνητρό της; Τι την κάνει να θέλει να ρουφιανέψει το στενό φίλο της, που δείχνει να είναι ερωτευμένος μαζί της κι αποζητά συνεχώς τη συντροφιά της; Εκείνη, ωστόσο, είναι απολύτως ειλικρινής απέναντί τους, για τελείως προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με την απόφασή της να βρει τον πραγματικό φονιά του αδελφού της Ευθύμη και να τον «δέσει» απ’ όλες τις πλευρές.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  61, 62, 63, 64

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 57Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 58Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 59Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 60Σασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια