Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 51 – Έβαλε τέλος στη ζωή της

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 51 – Η Βασιλική και Αργυρώ αντιμετωπίζουν άμεσα μια έντονη σύγκρουση, με την Αργυρώ να διατηρεί τη θέση της απέναντι στον Αστέρη. Ο Αστέρης, μεταξύ αγάπης και χρέους προς τον αδελφό του, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναζητώντας λύσεις σε ένα βαθύ δίλημμα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 51 – Έβαλε τέλος στη ζωή της

Ντίνα αποκαλύπτει στον Γιώργο τη σχέση μεταξύ Εύας και Ανδρέα και ακολούθως ενημερώνει τον Βαγγέλη για τις προθέσεις της να εμποδίσει τον Ανδρέα από το να βλάψει τον Μαθιό.

Παύλος, αντιμετωπίζοντας τη βία, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια του παρελθόντος του. Εξομολογείται στον Ανδρέα ότι είναι απόγονος των Σταματάκηδων και ότι ο πατέρας του είναι ο Ρούσσος Σταματάκης.

Η αγάπη μεταξύ του Ρούσσου και της μητέρας του Παύλου ήταν ανυπέρβλητη και θυελλώδης. Η οικογένεια της μητέρας του την παντρεύει με τον Βρουλάκη κατά τη θέλησή τους, ενώ ο Ρούσσος, από απελπισία, παντρεύεται μια άλλη γυναίκα.

Η μητέρα του Ανδρέα, υποφέροντας στον γάμο της χωρίς τον Ρούσσο, καταλήγει να τερματίσει τη ζωή της.

Αυτές οι αποκαλύψεις και συγκρούσεις οδηγούν σε ερωτήματα: Ποια θα είναι η αντίδραση του Ανδρέα μετά τις αποκαλύψεις του Παύλου; Θα μπορέσει η Βασιλική να πείσει τον Αστέρη να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη και το χρέος; Και πώς θα επηρεάσει η είδηση της σχέσης της Εύας και του Ανδρέα τις υπόλοιπες δυναμικές στην ιστορία;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  52, 53, 54, 55, 56

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – ΕπεισόδιοΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 51Σασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια