Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 47: Ο Αντώνης βρίσκεται ξανά στο μηδέν

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 47: Ο Αντώνης αποφασίζει να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για την υπόθεση της δολοφονίας του Λάζαρου, προκαλώντας τρόμο στον Μαθιό, ο οποίος αισθάνεται την ασφάλειά του να απειλείται. Ο Μαθιός φοβάται ότι η Βασιλική θα ομολογήσει την πράξη, ενώ παράλληλα, ο Ανδρέας σχεδιάζει μυστικά τη δολοφονία του Μαθιού, συνεργαζόμενος με τους εξοργισμένους συγγενείς του Λάζαρου που ζητούν εκδίκηση.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 47: Ο Αντώνης βρίσκεται ξανά στο μηδέν

Στο μεταξύ, ο Μαθιός παίρνει την απόφαση να παραδοθεί για το φόνο του Λάζαρου και αποχαιρετά τον Αστέρη και τη Βασιλική. Η Αργυρώ, αναζητώντας διαφυγή από τον εφιάλτη που βιώνει στην Άνω Ποριά, κλείνει εισιτήρια για να φύγει με τον Πετράκη για την Αθήνα.

Ακολούθως, ο Μαθιός παραδίδεται στην αστυνομία, προκαλώντας έκπληξη και σύγχυση στο χωριό. Η είδηση της παράδοσης του Μαθιού διαδίδεται γρήγορα, διαταράσσοντας τα σχέδια του Ανδρέα για τη δολοφονία του. Η Βασιλική και η Καλλιόπη αδυνατούν να πιστέψουν τα γεγονότα, όπως και ο Μανόλης, ο οποίος γνωρίζει ότι ο Μαθιός δεν μπορεί να είναι ο δολοφόνος, καθώς τον είχε δει στο χωριό την ώρα του φόνου.

Ο Μανόλης, αποφασισμένος να μην δειλιάσει όπως στην περίπτωση της δολοφονίας του Στεφανή, καταθέτει στην αστυνομία ότι ο Μαθιός ήταν στο χωριό και ότι η ομολογία του είναι ψευδής. Υποπτεύεται ότι η αληθινή δολοφόνος είναι η καπετάνισσα και ότι ο γιος της προσπαθεί να την προστατέψει.

Ο Αντώνης βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο, αναζητώντας τον πραγματικό δολοφόνο του Λάζαρου. Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας, ακατανίκητος και αποφασισμένος, ετοιμάζει μια νέα επικίνδυνη παγίδα θανάτου για τους Σταματάκηδες.

Με τον Μαθιό να αποκαλύπτει την αλήθεια και τον Αντώνη να αναζητά τον πραγματικό δολοφόνο, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Ανδρέα; Θα μπορέσει ο Μανόλης να αποδείξει την αθωότητα του Μαθιού και να αποκαλύψει την πραγματική δολοφόνο; Ποια είναι τα πλάνα της Βασιλικής και της Καλλιόπης μετά από αυτή την ανατροπή;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  48, 49, 50, 51

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 47Σασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια