Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 43: Ζητούν την τιμωρία του φονιά

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 43: Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται ο Αστέρης και η Αργυρώ, οι οποίοι βιώνουν μια κρίσιμη στιγμή στη σχέση τους, καθώς ανταλλάσσουν λόγια που την απειλούν σοβαρά.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 43: Ζητούν την τιμωρία του φονιά

Ο Αστέρης επιβεβαιώνει στην Αργυρώ τις πληροφορίες που της μετέφερε ο Ανδρέας, και αντιμετωπίζει το τελεσίγραφο της Αργυρώς: είτε θα καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή στην αστυνομία, είτε θα χωρίσουν. Η Αργυρώ αδυνατεί να συμβιβαστεί με τη σιωπή, επισημαίνοντας την ανάγκη να μην καλύπτει τον Μαθιό.

Παράλληλα, ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Λάζαρου και σχεδιάζουν αντίποινα με τους συγγενείς του θύματος, οι οποίοι απαιτούν δικαιοσύνη, παρά την αμφιβολία της αστυνομίας για το αν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα.

Στο μεταξύ, η εγκυμοσύνη της Βασιλικής παραμένει στο περιθώριο, καθώς το άγχος για την τύχη του Μαθιού την καταβάλλει. Σκέφτεται μάλιστα την πιθανότητα να παραδοθεί η ίδια στις αρχές, προκειμένου να προστατεύσει τον Μαθιό.

Ερωτήσεις που αναδύονται από αυτή την περίπλοκη ιστορία: Θα καταφέρει ο Αστέρης να σώσει τη σχέση του με την Αργυρώ και πώς θα αντιδράσει στο τελεσίγραφο της; Ποια θα είναι η τύχη του Μαθιού και πώς θα επηρεάσει τις ζωές όλων των εμπλεκομένων; Και τέλος, ποιος πραγματικά φέρει την ευθύνη για τον θάνατο του Λάζαρου;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  44, 45, 46, 47, 48

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 43Σασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια