Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 42: Προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 42: Η αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες για τον θάνατο του Λάζαρου, αδυνατώντας να καθορίσει αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια. Εντωμεταξύ, ο Αντώνης αξιοποιεί τα στοιχεία που κατέχει για να εντοπίσει τον υπαίτιο του εγκλήματος. Το χωριό βρίσκεται σε κατάσταση αναστάτωσης λόγω του περιστατικού, φοβούμενο την αναζωπύρωση των βεντέτων.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 42: Προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο

Εντός αυτού του τεταμένου κλίματος, ένας αγνώστου ταυτότητας δράστης επιχειρεί να κλέψει την τσάντα της Εύας. Αντιδρώντας, η Εύα υφίσταται επίθεση και τραυματίζεται. Ο Γιώργος, που βρίσκεται τυχαία στο σημείο, της προσφέρει βοήθεια για να ξεπεράσει το τραυματικό γεγονός.

Παράλληλα, η Καλλιόπη επισκέπτεται το αλουμινάδικο, όπου θα αντιμετωπίσει αναπάντεχες επισκέψεις σχετικά με τον φόνο του Λάζαρου, οι οποίες θα την φέρουν αντιμέτωπη με πρωτοφανή διλήμματα. Αυτές οι εξελίξεις πυροδοτούν μια αλυσίδα γεγονότων που εντείνουν το μυστήριο και την ένταση στην κοινότητα.

Με τον φόβο και την αβεβαιότητα να κυριαρχούν, τίθενται ερωτήματα: Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος του θανάτου του Λάζαρου; Πώς θα αντιμετωπίσει η Καλλιόπη τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως; Και πώς θα επηρεάσουν αυτά τα γεγονότα την ηρεμία και τη συνοχή του χωριού;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  43, 44, 45, 46, 47, 48

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 42Σασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια