Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 148 – Η Βασιλική καταρρέει

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 148 – Η Θοδώρα εξηγεί στον Γιώργο πως η Αργυρώ είχε έρθει για επίσκεψη και είχε εκφράσει την επιθυμία της να ρίξει νερό στο κρασί της. Η Βασιλική, που περίμενε πως και πως να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, αντιμετωπίζει ξαφνικό πρόβλημα που την απομακρύνει από το νεογέννητο και προσθέτει ένα επιπλέον βάρος στο μυαλό της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 148 – Η Βασιλική καταρρέει

 

Η μεγάλη μέρα της παράδοσης για τη μικρή Καλλιόπη φτάνει μια εβδομάδα μετά τη γέννησή της. Κανείς από την οικογένεια δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί τον Μαθιό, ενώ εκείνος παραμένει ανήσυχος μέχρις ότου η αστυνομία εντοπίσει τον Αντρέα. Ο Χρήστος είναι εξοργισμένος που οι έρευνες για τον Βρουλάκη δεν προχωρούν, αλλά ακόμα πιο πολύ τον ταλαιπωρεί η τεταμένη ατμόσφαιρα με την αγαπημένη του. Η γιαγιά και ο Ρούσσος, γεμάτοι ενοχές, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα λάθη που έκαναν με τον Αντρέα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ