Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 146 – Ο Ρούσσος ζητά απαντήσεις

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 146 – Η σύλληψη του Μηνά έφερε ανακούφιση στην ομάδα, αλλά και ελπίδα για περαιτέρω πρόοδο στην υπόθεση των Μουντάκηδων. Ο Γιώργος συναντά έναν μάρτυρα κλειδί που ίσως βοηθήσει στις έρευνές τους, ενώ ο Χρήστος λάβει ένα τηλεφώνημα που υπόσχεται να είναι χρήσιμο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 146 – Ο Ρούσσος ζητά απαντήσεις

Η Στέλλα, μετά από τη συνάντησή της με τη Βασιλική, βρίσκεται σε δίλημμα λόγω των συζητήσεών τους. Ο Ρούσσος αναλύει διάφορες σκέψεις σχετικά με τον φόνο του Στεφανή και αναζητά απαντήσεις. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται στη δύσκολη θέση να αποφασίσει αν θα μιλήσει στον θείο του, ενώ ο Αντώνης ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε. Κάθε γεγονός στον κόσμο τους φαίνεται να συνδέεται με το επόμενο, δημιουργώντας έναν ανεξήγητο συγχρονισμό που καθορίζει την πορεία της έρευνας τους.

Κάθε επόμενο βήμα φέρνει νέες προκλήσεις και ανατροπές, ανοίγοντας νέες πτυχές της υπόθεσης και αποκαλύπτοντας κρυμμένες αλήθειες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ