Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 144 – Ο Αστέρης ξεγελάει τον θάνατο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 144 – Ο Χρήστος εκδηλώνει για πρώτη φορά τα συναισθήματά του στη Στέλλα. Μέσα από τα τρυφερά λόγια της ερωτικής του εξομολόγησης, εκείνη μένει άφωνη από τη συγκίνηση. Όταν της προτείνει γάμο, η Στέλλα αρνείται, καθώς διατηρεί αμφιβολίες για το αν μπορούν να είναι μαζί για πάντα. Η καρδιά της φωνάζει “ναι”, αλλά η λογική της λέει “όχι”.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 144 – Ο Αστέρης ξεγελάει τον θάνατο

Έχοντας πληγωθεί πολλές φορές στο παρελθόν ακολουθώντας την καρδιά της, αναρωτιέται αν πρέπει να σκέφτεται περισσότερο με τη λογική. Ο Μανόλης, προβληματισμένος για το μέλλον του, αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη φύγει τελικά από την Άνω Ποριά, οδηγώντας τον Παντελή και την Άννα σε απελπισία. Μια συζήτηση με τον Μαθιό και τη Βασιλική θα προκαλέσει εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, η αδελφή του, Θοδώρα, μαθαίνει ότι μπορεί να υιοθετήσει το μωρό.

Ο Αστέρης γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια μετά από μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους. Ένα νέο τηλεφώνημα του Ανδρέα από το εξωτερικό προβληματίζει τον Τηλέμαχο. Η αστυνομία αδυνατεί να καταρρίψει το άλλοθι του Μανούσου και να τον συλλάβει, όμως κάποιος τους δίνει ένα στοιχείο που μπορεί να τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ