Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 142 – Η Σάντρα σώζει τον Αστέρη

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 142 – Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς ένιωσαν σοκ από τον εμπρησμό στο αλουμινάδικο των αδελφών Σταματάκη. Ο Μαθιός έλειπε, αλλά ο Αστέρης βρισκόταν εκεί και εγκλωβίστηκε στις φλόγες, προσπαθώντας να περιορίσει τη ζημιά.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 142 – Η Σάντρα σώζει τον Αστέρη

Στα επόμενα επεισόδια, η Σάντρα φτάνει έγκαιρα στο φλεγόμενο κτίριο και αντιλαμβάνεται ότι ο Αστέρης δεν έχει τρόπο να διαφύγει και κινδυνεύει να καεί ζωντανός. Παρά την ένταση της στιγμής, καλεί αμέσως για βοήθεια. Η παρέμβασή της αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν τον Αστέρη και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Εκεί, παλεύει για τη ζωή του με τη βοήθεια των γιατρών.

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ, πανικόβλητες, σπεύδουν στο νοσοκομείο για να βρεθούν στο πλευρό του Αστέρη. Οι ώρες αγωνίας για αυτές τις δύο γυναίκες φαίνονται ατέλειωτες. Η Σάντρα βρίσκεται και αυτή στο πλευρό τους, συνειδητοποιώντας το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε με τη συμπεριφορά της. Ζητά συγγνώμη από την Καλλιόπη και την Αργυρώ, ελπίζοντας να επανορθώσει για το κακό που συνέβη.

Οι προσπάθειες των γιατρών και η ψυχραιμία της Σάντρας κατά τη διάρκεια της διάσωσης αποδείχθηκαν κρίσιμες για τη ζωή του Αστέρη. Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και ελπίζουν σε ένα θαύμα για την ανάρρωση του Αστέρη. Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων δοκιμάζονται και αναπτύσσονται, καθώς όλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους και να βρουν έναν τρόπο να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ