Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 116 – Το μυστικό έρχεται στο φως

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 116 – Ο Μαθιός αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του στη γιαγιά Ειρήνη, ενώ η Μαρίνα ακούει σιωπηλά, αναρωτιόμενη γιατί η πεθερά της δεν της είχε ποτέ αποκαλύψει κάτι τέτοιο. Γίνεται πυρ και μανία με την γιαγιά Ειρήνη γιατί εξαιτίας της υπήρχαν τόσοι θάνατοι όπως του γιού της Πετρή.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 116 – Το μυστικό έρχεται στο φως

Παράλληλα, ο Χρήστος πιέζει τον Βαγγέλη για πληροφορίες, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την έρευνα για το παρελθόν του Μαθιού και τη σχέση του με την οικογένεια Φαρμάκη. Η Στέλλα εκμυστηρεύεται στον πατέρα της τον έρωτά της για τον Χρήστο, ενώ και εκείνος παραδέχεται τα αισθήματά του, αποφασισμένοι όμως να προχωρήσουν με προσοχή.

Ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδες για την απόφαση του εισαγγελέα να εξετάσει προσεκτικά όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις του παρελθόντος. Αφού συναντήθηκε με τη Σάντρα, η Αργυρώ ανακοινώνει στον Αστέρη ότι δεν επιθυμεί καμία σχέση μαζί της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ