Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 115 – Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σάντρα

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 115 – Η είδηση του θανάτου της Εύας εξαπλώνεται σιγά σιγά στην Άνω Ποριά, προκαλώντας ένα περίεργο μείγμα συναισθημάτων. Όλοι αναρωτιούνται ποιος ήταν ο υπαίτιος για τον θάνατό της, ενώ το μυστήριο περισσεύει.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 115 – Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σάντρα

Παρά ταύτα, η ιατροδικαστική έρευνα αποκαλύπτει ότι η Εύα δεν δολοφονήθηκε· αλλά αυτοκτόνησε. Δεν άντεξε τον πόνο του αδίκου θανάτου του Σπύρου, του εργάτη που έχασε τη ζωή του στην έκρηξη του αυτοκινήτου των Σταματάκηδων, κατά την εντολή της. Αρχικά, η Εύα προσπάθησε να διαχειριστεί τον ενοχές της στέλνοντας 300.000 ευρώ στην οικογένεια του θύματος, αλλά αυτό αποδείχθηκε ανεπαρκές.
Ο καφές με τη Σάντρα δεν εξελίσσεται όπως περίμενε η Αργυρώ.

Αποφασίζει, λοιπόν, να λάβει δραστικά μέτρα για να απομακρύνει τη Σάντρα από τον Αστέρη. Τα σχέδιά της, που πρόκειται να αποκαλύψει μόνο σε ένα άτομο, ενώ αποτελούν έναν απότομο και απρόβλεπτο στρατηγικό γύρο. Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος κάνει μια έκπληξη στη Στέλλα, αλλά με την ανακοίνωσή του την ανησυχεί πολύ. Η Καλλιόπη επιτυγχάνει να επικοινωνήσει με τον κουνιάδο της, Ρούσσο Σταματτάκη, και να τον ευχαριστήσει για την οικονομική συνδρομή στην οικογένεια του εργάτη.

Ωστόσο, η απάντησή του την αφήνει άφωνη, καθώς δηλώνει ότι δεν είναι ο αποστολέας των χρημάτων. Η ανακάλυψη αυτή της δημιουργεί μια επείγουσα ανάγκη για αποκάλυψη της αλήθειας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ