Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 112 – Η Στέλλα σε κίνδυνο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 112 – Ο μυστικός αστυνομικός παρακολουθεί τη Στέλλα καθώς εκείνη κατευθύνεται προς το ραντεβού της. Ξαφνικά, ένας μασκοφόρος της επιτίθεται, καρφώνοντας μια σύριγγα γεμάτη κεταμίνη στο λαιμό της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 112 – Η Στέλλα σε κίνδυνο

Αναίσθητη, μεταφέρεται άμεσα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης και ο Γιώργος σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση και τον ύποπτο επιτιθέμενο. Η ερώτηση που κυριαρχεί είναι ποιος ήταν ο ενορχηστρωτής αυτού του εγκλήματος και γιατί ο μυστικός αστυνομικός δεν κατάφερε να παρέμβει εγκαίρως. Με τη γνωμοδότηση του γιατρού, ο Χρήστος φτάνει στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί τα συναισθήματά του για τη Στέλλα, συνειδητοποιώντας πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα παρεξηγεί μια συζήτηση μεταξύ της Σάντρας και του Βαγγέλη και εκφράζει την ανησυχία της στον παπα-Μιχάλη. Η γιατρός έχει σκοπό να παραμείνει στο ιατρείο που θα στήσει στο σπίτι του Παύλου, ενώ ο Μαθιός, παρατηρώντας τις ενέργειες της και τον ύπουλο σχεδιασμό της για να κατακτήσει τον Αστέρη, της λέει την άποψή του. Παρά την προειδοποίηση “Μείνε μακριά από τον αδελφό μου”, η Σάντρα εξοργίζεται και προχωράει με τα σχέδιά της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ