Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 111 – Η Ειρήνη αλλάζει το σχέδιο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 111 – Η Σάντρα επιδιώκει να κατακτήσει τον Αστέρη με ύπουλο τρόπο, φέρνοντας Αστέρη και Μαθιό σε δύσκολη θέση. Αντιδρώντας με οργή, η Αργυρώ αρνείται να αποδεχτεί τις εξηγήσεις του Αστέρη, επιδεικνύοντας έτσι έντονη ένταση στη σχέση τους.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 111 – Η Ειρήνη αλλάζει το σχέδιο

Παράλληλα, η Εύα, βαθιά μετανιωμένη για την τραγική κατάληξη των πράξεων της, παραδίδει στον Χρήστο καίριες πληροφορίες για δύο σημαντικές υποθέσεις που αφορούν τις δραστηριότητες της τοπικής μαφίας. Ο Γιώργος, πληροφορούμενος από τον Αντώνη για την παραποίηση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της Βασιλικής, αμφισβητεί την εμπιστοσύνη του προς αυτόν, αφού δυσκολεύεται να κατανοήσει τα κίνητρά του. Ταυτόχρονα, ο παπα-Μιχάλης αποφασίζει να παρέμβει, καθώς η Βασιλική του έχει αποκαλύψει την ανησυχία της για τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει από τον Μαθιό.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης επισπεύδει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα. Αν και η γιαγιά Ειρήνη είχε συμφωνήσει να επικοινωνήσει με τον Ανδρέα για να τον εντοπίσει η αστυνομία, αλλάζει γνώμη και ενημερώνει τον Τηλέμαχο για το σχέδιο, δίνοντας του την απαραίτητη ειδοποίηση πριν την ενέργειά της. Ναι μεν θα του τηλεφωνήσει παρουσία του Φραγκιαδάκη, αλλά ο Τηλέμαχος θα τον έχει ειδοποιήσει εγκαίρως, ώστε να εξαφανιστεί αμέσως μετά το τηλεφώνημά της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ