Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 110 – Στήνουν παγίδα στον Ανδρέα

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 110 – Η Καλλιόπη προειδοποιεί την γιαγιά Ειρήνη: «Πες όλη την αλήθεια εν καιρώ», ενώ ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη για τα όσα έμαθε. Ο Αντώνης ζητά βοήθεια από τη γιαγιά για να βγάλουν τον Ανδρέα απο την κρυψώνα του. Μόλις εντοπίσουν το τηλέφωνό του, θα τον καλέσει η γιαγιά, και εκείνος θα απαντήσει, δίνοντας στοιχεία για τη θέση του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 110 – Στήνουν παγίδα στον Ανδρέα

Παράλληλα, η Βασιλική προτείνει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, που την αναστατώνει και την κινεί σε δράση. Την ίδια ώρα, η Στέλλα συγκλονίζεται μαθαίνοντας από τον Αστέρη για την επίθεση κατά του Χρήστου, που γλίτωσε κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια. Οι προειδοποιήσεις στον Χρήστο συνεχίζονται, και λαμβάνονται μέτρα για την προστασία του.

Στην Άνω Ποριά, η επιστροφή του Ρούσου προκαλεί ανησυχία. Το μυστικό του, εκτός από το γεγονός ότι είναι πατέρας του Ανδρέα, προκαλεί φόβο για τις επιπτώσεις της επιστροφής του. Όλοι τρέμουν για την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ