Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 109 – Η Σάντρα ξεσκεπάζεται

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 109 – Η Αργυρώ αισθάνεται ανίκανη να αντιδράσει καθώς είναι πεπεισμένη ότι η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη. Όταν είναι σε κοινή παρέα, εμφανίζει την αγγελική της πλευρά, προσπαθώντας να παρουσιαστεί ως αδιάφορη, ενώ στην πραγματικότητα την τυραννά η ζήλια της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 109 – Η Σάντρα ξεσκεπάζεται

Ο Μανόλης, ωστόσο, παρακολουθεί τη Σάντρα να συζητάει στο τηλέφωνο, αποκαλύπτοντας τα ύπουλα σχέδιά της. Σκοπός της είναι να παγιδεύσει τον Αστέρη και να καταστρέψει τη σχέση του με την Αργυρώ. Η Μαρίνα, αγνοώντας τις προθέσεις της Σάντρας, προσπαθεί να επιδιορθώσει τη σχέση ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα. Η Αργυρώ απαιτεί από τον Αστέρη να την απομακρύνει από τα προβλήματα. Παράλληλα, ο Μαθιός βρίσκεται πίσω από τα σίδερα, καθώς η Εύα του υπόσχεται ότι δεν είναι υπεύθυνη για το νέο απειλητικό γράμμα κατά της οικογένειάς του.

Παρ’ όλα αυτά, εκείνος παραμένει αμετανόητος. Τα 300.000 ευρώ που λαμβάνει η οικογένεια του Σπύρου, του εργάτη που σκοτώθηκε όταν έγινε η απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη και του Μαθιού, προκαλούν ανησυχίες. Οι δύο τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τον αποστολέα των χρημάτων. Η Καλλιόπη υποστηρίζει ότι πρόκειται για τον αδελφό του πατέρα τους, Ρούσσο Σταματάκη. Ωστόσο, η αναζήτησή τους αποδεικνύεται μάταιη.

Τα χρήματα, ωστόσο, δεν προέρχονται από τον Ρούσσο. Μόνο μία πρόσωπο θα μπορούσε να είχε στείλει τέτοιο ποσό, η Εύα, η οποία τώρα αισθάνεται βαθιά μετανοημένη για τις πράξεις της που οδήγησαν στον θάνατο ενός αθώου ανθρώπου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ