Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Χρήστος δέχεται επίθεση

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Χρήστος φτάνει το βράδυ στο σπίτι του και, ενώ ο Αντώνης τον ενημερώνει τηλεφωνικά ότι έχουν τον αριθμό τηλεφώνου του Ανδρέα, δέχεται δολοφονικό χτύπημα. Ευτυχώς, ο Αντώνης καταλαβαίνει το περιστατικό, ειδοποιεί το ΕΚΑΒ και σπεύδει με αστυνομικούς στο σπίτι του, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Χρήστος δέχεται επίθεση

Στη συνέχεια, δίνει εντολή για την τοποθέτηση καμερών στο σπίτι του Χρήστου, ενώ επιβάλλει τη μυστικότητα στο νοσοκομείο, με αστυνομικό να παρακολουθεί. Η Στέλλα δεν πρέπει να μάθει τίποτε για την επίθεση. Παράλληλα, ο Μαθιός και η Βασιλική λαμβάνουν απειλητικό σημείωμα για το μωρό τους. Η Σάντρα, αφοσιωμένη στον τζόγο, παρασύρει τον Βαγγέλη, που δείχνει ανίκανος να τη σταματήσει. Η Καλλιόπη, ανήσυχη, επικοινωνεί με τον κουνιάδο της Ρούσσο, προειδοποιώντας τον για την επιστροφή του.

Όταν ο Μαθιός ανακαλύπτει το απειλητικό σημείωμα, η ανησυχία εντείνεται. Παράλληλα, η Στέλλα αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της για τον Χρήστο, που ζητά μετάθεση στην Αθήνα. Η αίσθηση μιας επικείμενης απειλής βυθίζει τους κατοίκους στο φόβο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ