Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 107 – Η γιαγιά Ειρήνη σε δίλλημα

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 107 – Ο Παύλος επικρίνει ανοιχτά τον Βαγγέλη για τις ψευδείς δηλώσεις του, ενώ η γιαγιά Ειρήνη αναλύει ανάμεσα στο να μιλήσει ή όχι στον Τηλέμαχο για τον πραγματικό πατέρα του, τον Ρούσσο Σταματάκη, παραδειγματίζοντας την αγάπη που είχε για τη μητέρα του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 107 – Η γιαγιά Ειρήνη σε δίλλημα

Παράλληλα, η γιαγιά Ειρήνη αντιμετωπίζει το εσωτερικό της δίλημμα. Είναι ανάμεσα στη σιωπή και την αποκάλυψη προς τον Τηλέμαχο σχετικά με τον πραγματικό πατέρα του Ανδρέα, τον Ρούσσο Σταματάκη. Η απόφασή της είναι βαριά, καθώς αναζητά τον τρόπο να προστατεύσει την οικογένειά της από τις συνέπειες της αλήθειας.

Καθώς ακούει τις αποκαλύψεις της γιαγιάς, ο Τηλέμαχος ξεσπάει σε οργή. Η παλιά σιωπή του τον τυραννάει, καθώς αντιλαμβάνεται τις σκοτεινές αλήθειες που του έκρυβαν για τόσο καιρό. Παράλληλα, γύρω τους, η βεντέτα φουντώνει και οι άδικοι θάνατοι πολλαπλασιάζονται. Η αλήθεια αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ειρήνης, αλλά η αποκάλυψή της μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση και καταστροφή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ