Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 107 108, 109, 110

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 107 108, 109, 110 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 107 108, 109, 110

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 107

O Παύλος στριμώχνει άγρια τον Βαγγέλη για τα ψέματα που λέει, ενώ η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πάρει τη σωστή απόφαση αν πρέπει να μιλήσει στον Τηλέμαχο για τον αδελφό του και να του αποκαλύψει ότι ο Ανδρέας είναι στην πραγματικότητα γιος του Ρούσσου Σταματάκη, καρπός του έρωτα με τη μητέρα του, που την εξανάγκασαν να παντρευτεί τον Μανούσο Βρουλάκη. Ακούγοντάς την, ο Τηλέμαχος εξοργίζεται και της μιλά με σκληρά λόγια, επειδή τόσα χρόνια σιωπούσε, ενώ γύρω της φούντωνε η βεντέτα και σκοτώνονταν άδικα άνθρωποι.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 108

Ο Χρήστος, φτάνοντας το βράδυ στο σπίτι του κι ενώ ενημερώνεται τηλεφωνικώς από τον Αντώνη ότι έχουν στα χέρια τους τον αριθμό τηλεφώνου του Ανδρέα, δέχεται πισώπλατο, δολοφονικό χτύπημα. Για καλή του τύχη, ο Αντώνης αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, ειδοποιεί το ΕΚΑΒ, τρέχει στο σπίτι του μαζί με αστυνομικούς και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, δίνει εντολή να μπουν κάμερες στο σπίτι του Χρήστου, να τον φυλά στο νοσοκομείο μυστικός αστυνομικός και να μη μάθει τίποτε η Στέλλα για την επίθεση που δέχθηκε ο εισαγγελέας. Παράλληλα, ο Μαθιός και η Βασιλική λαμβάνουν νέο απειλητικό σημείωμα, που γράφει «να προσέχεις το μωρό σου». Η Σάντρα, από την άλλη, μπλέκεται όλο και περισσότερο στα δίχτυα του τζόγου, παρασύροντας και τον Βαγγέλη, ο οποίος δείχνει ανήμπορος να τη συγκρατήσει. Η Καλλιόπη, ανήσυχη για τις εξελίξεις, τηλεφωνεί στον κουνιάδο της Ρούσσο, για να τον προειδοποιήσει, εν όψει της επιστροφής του στην Άνω Ποριά. Η κατάσταση χειροτε ρεύει, όταν μαθαίνει για το απειλητικό σημείωμα που βρήκε ο Μαθιός. Στο μεταξύ, η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Χρήστο, μετά την απόφασή του να ζητήσει μετάθεση για την Αθήνα. Η αίσθηση μιας επικείμενης απειλής βυθίζει Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στο φόβο, γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 109

Η Αργυρώ νιώθει ανήμπορη να αντιδράσει, καθώς είναι σίγουρη ότι η Σάντρα πολιορκεί τον Αστέρη. Όταν βρίσκονται μπροστά σε άλλους, εκείνη δείχνει το αγγελικό της πρόσωπο, προσπαθώντας να τη βγάλει τρελή, που παραλογίζεται από τη ζήλια της. Ο Μανόλης, όμως, ακούει τη Σάντρα να μιλά στο τηλέφωνο και να εξηγεί τα ύπουλα σχέδιά της. Στόχος της είναι να ρίξει στα δίχτυα της τον Αστέρη και να διαλύσει τη σχέση του με την Αργυρώ. Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και τη Σάντρα, μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προθέσεις της τελευταίας, ενώ η Αργυρώ απαιτεί από τον Αστέρη να την κρατήσει μακριά του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μαθιός, εκτός ελέγχου, πηγαίνει στη φυλακή, όπου η Εύα τον διαβεβαιώνει ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειάς του. Εκείνος, ωστόσο, δεν φαίνεται να πείθεται. Οι 300.000 ευρώ που λαμβάνει η οικογένεια του αδικοχα- μένου Σπύρου, του εργάτη που σκοτώθηκε όταν ανατινά- χθηκε το αυτοκίνητο των Σταματάκηδων, από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον το Αστέρη και του Μαθιού, που σχεδί ασε η Εύα, προκαλούν ερωτηματικά. Ο Αστέρης και ο Μαθιός προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έστειλε τόσα λεφτά στη βαρυπενθούσα οικογένεια, εκ μέρους τους. Η Καλλιόπη υπο- στηρίζει ότι το έχει κάνει ο αδελφός του πατέρα τους, Ρούσσος Σταματάκης. Αρχίζουν να τον ψάχνουν, αλλά δεν μπορούν να τον εντοπίσουν. Τα χρήματα, όμως, δεν τα έχει στείλει ο Ρούσ- σος. Τόσα χρόνια ήταν απολύτως εξαφανισμένος από τη ζωή τους. Μόνο ένας άνθρωπος θα είχε λόγο να τα στείλει… η Εύα, η οποία νιώθει τύψεις για τις πράξεις της, που οδήγησαν στο θάνατο ενός αθώου ανθρώπου.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 110

Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός, την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπα-Μιχάλη για όσα έμαθε. Ο Αντώνης ζητά από τη γιαγιά βοήθεια, για να μπορέσουν να βγάλουν τον Ανδρέα από την κρυψώνα του. Εφόσον έχουν το τηλέφωνό του θα τον καλέσει η γιαγιά Ειρήνη, οπότε εκείνος θα απαντήσει. Όσο εκείνη θα του μιλά, θα εντοπίσουν πού βρίσκεται. Η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, που θα την αναστατώσει, αναγκάζοντάς τη να αναλάβει και πάλι δράση. Την ίδια ώρα, η Στέλλα συγκλονίζεται όταν μαθαίνει από τον Αστέρη για την επίθεση εναντίον του Χρήστου, ότι γλίτωσε κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια. Οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται ακατάπαυστα, ενώ έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα για την προστασία του. Στην Άνω Ποριά επικρατεί ανησυχία για τις εξελίξεις που θα φέρει η επιστροφή του Ρούσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει εκτός από το γεγονός ότι ο Ανδρέας είναι γιος του. Όλοι τρέμουν πως η επιστροφή του θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, ανοίγοντας κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  111 112, 113, 114

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 107Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 108Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 109Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 110Σασμός επεισόδιαΣασμός επόμενα επ[εισόδια