Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Βασιλική – Μαθιός ζουν τον εφιάλτη

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Ο Μαθιός και ο Αστέρης σοκάρουν την μητέρα τους με την ανακοίνωσή τους ότι σκοπεύουν να εκδικηθούν τον Ανδρέα, υπεύθυνο για τον θάνατο του πατέρα τους, Βασίλη. Η Καλλιόπη, αντιμέτωπη με την κρίση, απευθύνεται στον Παύλο Βρουλάκη για υποστήριξη και βοήθεια.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Βασιλική – Μαθιός ζουν τον εφιάλτη

Ο Αντώνης και η Βασιλική, μαθαίνοντας την αλήθεια από την Καλλιόπη για τον Ανδρέα, ανησυχούν για τις εξελίξεις που μπορεί να φέρει η επιστροφή του στην Άνω Ποριά. Ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας ετοιμάζεται, διατηρώντας τη φλόγα του έρωτα, παρά τις αρνήσεις τους να το παραδεχθούν. Παράλλλα, ο Δημήτρης φοβάται για την κόρη του, ανησυχώντας ότι ο Βαγγέλης την έχει εμπλέξει ξανά στον τζόγο. Ωστόσο, ο Βαγγέλης προσπαθεί να την προστατεύσει, καθώς αυτή επιθυμεί να επισκεφθεί τη λέσχη ξανά.

Η Στέλλα αναζητά εξηγήσεις από τον Χρήστο για την αποχώρησή του από το Ρέθυμνο, χωρίς να πείθεται από τις απαντήσεις του. Η Θοδώρα και ο Γιώργος ορίζουν την ημερομηνία του γάμου τους, ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με τον φόβο της αποκάλυψης της αλήθειας για τον θάνατο του Λάζαρου. Η Αργυρώ, από την πλευρά της, προσπαθεί να πλησιάσει τη Σάντρα, χωρίς επιτυχία καθώς εκείνη την αποφεύγει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ