Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 103, 104, 105, 106

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 103, 104, 105, 106  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 103, 104, 105, 106

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 103

Ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη μοναχοκόρη του και τη σχέση που διατηρεί με τον Χρήστο, καθώς βλέπει πως υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και πιθανόν και σύγκρουση επαγγελματικών συμφερόντων αυτή είναι δικηγόρος και αυτός εισαγγελέας. Αγωνιά μην πληγωθεί ξανά, καθώς μέχρι στιγμής έχει υπάρξει πολύ άτυχη στις ερωτικές σχέσεις της, ειδικά με τον Αστέρη και τον αδικοχαμένο Άγγελο. Από την πλευρά του, ο Χρήστος τρέμει για τις απειλές που στοχοποιούν τη Στέλλα και ζητά από τον Γιώργο να γίνει η σκιά της, αλλά και να «παγώσει την έρευνά του για την τοπική μαφία, προκειμένου να την προστατεύσει. Η Βασιλική έχει μια απολύτως ειλικρινή συζήτηση με την Αργυρώ, κατηγορώντας τη για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη, καθώς με αφορμή τις υποψίες της ότι μπορεί να της τον κλέψει η Σάντρα, δείχνει να αμφισβητεί τον έρωτά του και την αφοσίωσή του γι’ αυτή. Η Σάντρα, βαριά εθισμένη στον ηλεκτρονικό τζόγο, ζητά από τον Βαγγέλη να της υποδείξει παρά νομα στέκια με κουλοχέρηδες και «φρουτάκια», για να μπορεί να εκτονώνει το πάθος της. Ο Βαγγέλης την ακούει κατάπλη κτος, προβληματίζεται για το ποιόν της νέας γιατρού της Άνω Ποριάς και αποφασίζει να κόψει τα πολλά πάρε δώσει μαζί της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 104

Ο Αστέρης και ο Μαθιός μαθαίνουν από τη μάνα τους πως ο Ανδρέας έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο πατέρας τους Βασίλης μέσα στη φυλακή και σοκάρονται. Παράλληλα, στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί βουβή αναστάτωση, με το ενδεχόμενο επιστροφής του Ανδρέα να αντιμετωπίζεται με τρόμο, τώρα που πια έχει μαθευτεί η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή. Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αντιστρέψει. Η Βασιλική δεν μπορεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη που ήρθε στο φως για τον Ανδρέα και όλοι φοβούνται για τις μαύρες σκέψεις που κάνει. Θα θελήσουν ο Μαθιός και ο Αστέρης να εκδικηθούν, δολοφονώντας τον κι ανοίγοντας ξανά τον αιματηρό κύκλο της βεντέτας ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, λίγο πριν έρθει ο σασμός; Η Εύα φέρνει τον Γιώργο αντιμέτωπο με μια αλήθεια, που δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό και τον επηρεάζει, θυμίζοντάς του πως ο νεκρός αδελφός της, ο Ευθύμης, του έχει σώσει τη ζωή και τον εμπιστευόταν απόλυτα, εισπράττοντας ως αντάλλαγμα την προδοσία του, όπως έπρεπε να κάνει, αφού ως αστυνομικός ήταν σε μυστική αποστολή. Η Αργυρώ, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όσα της έχει πει η Βασιλική, αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Αστέρη και μοιράζεται τις σκέψεις της μαζί του, για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα με τη Σάντρα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 105

Ενώ η Στέλλα είναι στενοχωρημένη με την αδιαφορία του Χρήστου, ο πατέρας της της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει. Ο Χρήστος, από την άλλη, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του και το στοιχείο που βρέθηκε εκεί ένα βραχιόλι της Στέλλας αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ζητώντας μετάθεση για την Αθήνα. Πιστεύει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να την προστατεύσει από τους εκβιαστές του. Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης πηγαίνει τη Σάντρα σε μία παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Οι δυο τους βρίσκουν ένα κοινό σημείο επαφής, το οποίο, όμως, δεν θα τους βγει σε καλό. Ο Αντώνης προσπαθεί να μεταπείσει τον Χρήστο, που δείχνει αποφασισμένος να φύγει από το νησί, προκειμένου να προστατεύσει τη Στέλλα. Ο Τάσος βλέπει την κόρη του να μαραζώνει και προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει, εκείνη, ωστόσο, αποκρούει όλες του τις προσπάθειες και δεν του λέει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Βασιλική υποφέρει ψυχικά, κάνοντας μαύρες σκέψεις για τον Ανδρέα, και ο Μαθιός προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 106

Ο Μαθιός μαζί με τον Αστέρη ανακοινώνουν στη μάνα τους κάτι που δεν το περιμένει, ότι σκοπεύουν να εκδικηθούν τον Ανδρέα, ο οποίος προκάλεσε τη δολοφονία του πατέρα τους Βασίλη. Η Καλλιόπη, πανικόβλητη από αυτή την εξέλιξη, σπεύδει να ζητήσει βοήθεια από το μόνο άνθρωπο που μπορεί να της συμπαρασταθεί, προκειμένου να προλάβει το κακό που βλέπει να έρχεται, τον Παύλο Βρουλάκη. Παράλληλα, ο Αντώνης και η Βασιλική μαθαίνουν την αλήθεια για τον Ανδρέα από την Καλλιόπη και αγωνιούν για το πού μπορεί να οδηγήσει η επιστροφή του στην Άνω Ποριά. Ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας ετοιμάζεται, ενώ η ερωτική φλόγα μεταξύ τους παραμένει άσβεστη, αν και αρνούνται να το παραδεχθούν ο ένας στον άλλο. Ο Δημήτρης φοβάται πως ο Βαγγέλης έχει παρασύρει πάλι την κόρη του στον τζόγο, όμως στην πραγματικότητα εκείνος προσπαθεί να την αποτρέψει, αφού δείχνει αποφασισμένη να ξαναπάει στη λέσχη. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο για την απομάκρυνσή του από το Ρέθυμνο, αλλά δεν πείθεται από τις απαντήσεις του. Η Θοδώρα και ο Γιώργος ορίζουν την ημερομηνία για το · γάμο τους, ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας για το θάνατο του Λάζαρου. Η Αργυρώ, από την άλλη, προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σάντρα, αλλά εκείνη την αποφεύγει.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  107 108, 109, 110

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Σασμόςσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 103Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 104Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 105Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 106Σασμός επομενα επεισοδιαΣασμός επρισοδια