Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 101 – Η Αργυρώ εξομολογείται τον φόβο της

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 101 – Η Θοδώρα αποφασίζει να πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο, προκαλώντας αντιδράσεις στην οικογένειά της και στον παππά-Μιχάλη. Αν και οι προσεγγίσεις τους ήταν εκφρασμένες, αποφασίζει να ακολουθήσει τη δική της οδό, αναζητώντας έναν γάμο μακριά από την Άνω Ποριά, χωρίς παραδοσιακά γλέντια και νυφικά.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 101 – Η Αργυρώ εξομολογείται τον φόβο της

Η ίδια δεν βλέπει τίποτα γιορτινό στην εκδήλωση αυτή, ιδίως με τον Γιώργο, που είχε ως μόνο σκοπό την υιοθεσία ενός παιδιού. Παρά ταύτα, δυσκολεύεται να εξηγήσει στην οικογένειά της και στον παππά-Μιχάλη τους αληθινούς λόγους της. Η παρουσία της Σάντρα, ως αγροτικής γιατρού στο χωριό, έχει αναπόφευκτη επίδραση στις ζωές των κατοίκων, συμπεριλαμβανομένης και της Θοδώρας. Παράλληλα, η Αργυρώ νιώθει πανικόβλητη από την παρουσία της, φοβούμενη τη σχέση που αναπτύσσεται με τον Αστέρη και εξομολογείται την ανησυχία της στη Βασιλική.

Η επερχόμενη άφιξη του Ρούσσου, αδελφού του Βασίλη Σταματάκη, στο χωριό προκαλεί ανησυχία σε όλους, καθώς η Βασιλική καταλαβαίνει πως φέρνει δεινά για την ίδια και τον Μαθιό. Οι απειλές εναντίον του Χρήστου αγγίζουν ακόμα και τη Στέλλα, με τον εισαγγελέα να λαμβάνει απειλητικό μήνυμα και μια φωτογραφία όπου το πρόσωπο της έχει διαγραφεί με ένα κόκκινο «Χ».

Είναι προφανές ότι παρακολουθούν κάθε τους κίνηση και ο κίνδυνος δεν αφορά μόνο τη ζωή τους, αλλά και αυτήν των αγαπημένων τους. Η Βασιλική και ο Μαθιός φοβούνται μήπως ο εισαγγελέας υποπτεύεται τη Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου και ζητούν βοήθεια από τη Στέλλα, προετοιμαζόμενοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ