Σασμός – Φορτώνεται το φόνο για να γλιτώσει ό,τι πιο σημαντικό έχει

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς ανακοινώνεται ότι ο Μαθιός φορτώνεται το φόνο για να γλιτώσει ό,τι πιο σημαντικό έχει. Όταν ο Μαθιός μαθαίνει ότι οι υποψίες του Αντώνη σχετικά με τον φόνο του Λάζαρου στρέφονται πλέον κατά της ίδιας της συζύγου του, αντιμετωπίζει ένα παγερό σοκ.

Σασμός – Φορτώνεται το φόνο για να γλιτώσει ό,τι πιο σημαντικό έχει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βλέπει τον κλοιό της υποθέσεως να σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω τους και αντιλαμβάνεται ότι χάνει τα πάντα. Η Βασιλική είναι έγκυος, και η προοπτική της φυλάκισης την αναγκάζει να πάρει μια απόφαση που της φαίνεται ως μονόδρομος. Επομένως, αποχαιρετά τόσο τη Βασιλική όσο και τον Αστέρη, που τον στήριξε παρά την πικρία που ένιωσε μετά την αποκάλυψη για το Στεφανή. Κανένας από τους δύο δεν υποψιάζεται τα σχέδιά του, αλλά σύντομα θα τα μάθουν.

Αποφασισμένος να αναλάβει επιτέλους την ευθύνη για τα εγκλήματά του, ο Μαθιός εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδίδεται για τον φόνο του Λάζαρου. Ο Ανδρέας, που είχε ήδη ετοιμάσει το τελικό του χτύπημα κατά του Μαθιού, παγώνει καθώς επιθυμούσε να εκδικηθεί με τα χέρια του Βρουλάκη. Ακόμα και για την Εύα, η απόφαση του Μαθιού αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της. Έτσι, ο Παύλος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να την απαλλάξει, δίνοντάς της τελεσίγραφο να εγκαταλείψει άμεσα την Κρήτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος