Σασμός – Φεύγει για τον Πειραιά για να γλιτώσει την εκδίκηση

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εκρηκτικές και θα σηματοδοτήσουν μια σημαντική ανατροπή στην πλοκή. Η Αργυρώ αποφασίζει να αποχωρήσει από την Κρήτη με έναν τρόπο άκρως αιφνιδιαστικό.

Σασμός – Φεύγει για τον Πειραιά για να γλιτώσει την εκδίκηση

Αυτή η απόφαση της έχει δυνητικά καταστροφικές συνέπειες, ειδικά για τον Αστέρη. Για τον Αστέρη, όμως, το πιο σοκαριστικό γεγονός έρχεται από τη δική της απόφαση. Από τη μία πλευρά, παρακολουθεί την Αργυρώ και τον γιο τους να αποχωρούν από την Κρήτη, ενώ από την άλλη, η απόφασή του να μην παραδώσει τον αδερφό του για τη δολοφονία του Στεφανή δημιουργεί ένα χάσμα μεταξύ τους. Η αποχώρηση γίνεται αναπόφευκτη.

Παρά τη δύσκολη απόφασή τους να χωρίσουν, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει μια νέα ζωή, απομακρυνόμενη από τα παρελθόντα που της προκαλούν πόνο. Θέλει να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στον γιο της και να τον δει να μεγαλώνει με ευτυχία. Η Αργυρώ συλλέγει τα προσωπικά της αντικείμενα και εγκαταλείπει την Κρήτη, αυτή τη φορά με τον Πετρή.

Ο Αστέρης, ανίκανος να την εμποδίσει, καταρρέει, χάνοντας όχι μόνο τη σύντροφό του αλλά και τον γιο του. Η οικογένειά του βρίσκεται στο στόχαστρο της εκδικητικής μανίας των συγγενών του Λάζαρου, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή και σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος