Σασμός – Έυα – Μαθιός σύμμαχοι στο έγκλημα

Σασμός – Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της δραματικής σειράς. Συγκεκριμένα, από τη μία ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, ενώ η Εύα κάνει μία μεγάλη μεταστροφή και σε μία κρυφή συνάντηση που έχει με τον Μαθιό συμμαχεί μαζί του εναντίον του Αντρέα.

Σασμός – Έυα – Μαθιός σύμμαχοι στο έγκλημα

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς που προβλήθηκαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα είδαμε πως η Αργυρώ πήρε τον Πετρή και κρυφά απ’ όλους έφυγε για την Αθήνα. Μετά την απόφαση του Αστέρη να στηρίξει την οικογένειά του, ένιωσε πως την προδίδει και πως ποτέ δεν θα βρουν την πραγματική ευτυχία εξαιτίας όσων συμβαίνουν ανάμεσα στις οικογένειές τους, Ο Αστέρης, αν και ήθελε να τη σταματήσει, δεν πρόλαβε και οι επόμενες ημέρες για εκείνον είναι αρκετά δύσκολες.

Δεν αντέχει να βρίσκεται μακριά από την Αργυρώ και το παιδί τους και αντιλαμβάνεται πως εξαιτίας του η σχέση τους τελείωσε. Και η οικογένεια της Αργυρώς είναι σοκαρισμένη με την απόφασή της και η Μαρίνα επιρρίπτει ευθύνες στον Αντρέα για την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς πιστεύει πως εξαιτίας του η κόρη της και ο Αστέρης ήρθαν σε ρήξη. Η γυναίκα, μάλιστα, προσπαθεί να βοηθήσει τον Αστέρη να βρει την Αργυρώ και τον Πετρή και τον συμβουλεύει να πάει στην Αθήνα, καθώς πιστεύει πως η κόρη της έχει βρει καταφύγιο σε μία συγγενή τους που μένει εκεί.

Έτσι, στα επόμενα επεισόδια, ο Αστέρης ταξιδεύει για να τους ψάξει και καταφέρνει να τους εντοπίσει. Με την Αργυρώ έχουν μία μεγάλη συζήτηση και διαπιστώνουν πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει και να τους κρατήσει μακριά. Ο χωρισμός τους μόνο πόνο προκάλεσε και στους δύο και έτσι αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί και να μη χάνουν άλλο χρόνο χώρια. Ωστόσο, ξέρουν πως πρέπει να μεταπηδήσουν πολλά εμπόδια για να το καταφέρουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ